nema
Dakle, siguran sam da su neki od vas citali ASOIAF(A Song Of Ice And Fire od George R.R. Martinsa)
i sada vam predlažem moju ideju, dakle mene je u toj knjizi najviše zapanjila politička previranja, izdaje, gdje se stvari mogupostići sa diplomacijom ili ratom... itd. itd.
i mislim da bi mogli napravit neki RPu takvom settingu, izmislimo mali background story i svako od nas preuzme ulogu jednog
Lorda, člana courta, kralja itd... i roulplejamo
dakle nemamo nikakav zadatak osim dobro se zabaviti i dogurati naseg lika na sto visu poziciju moći (doc do kralja) i to postizemo na bilo koji nacin brakovima,diplomacijom,ulizivanjem,sklapanjem saveza,ratom itd.itd.
kada nas se skupi dosta skrojimo kartu koja vise-manje prikazuje kingdom i nase udjele
itak dalje. ajd sad da vidim kolko ima zainteresirah za ovak nesto prije nego sto pocnem dalje objasnjavat...
nema
Jedan nam je rp propao, drugi je na samrti...
Sumnjam da će treći oblje proči..
nastavit će se sf rp, ne brinite. Zapravo, mogao bih i sada nešto napisati.
meh, a sta ces, kad nema dovoljnoljudi za to nista... al vredilo je pokusat![]()
Dio problema je što ni ne završi jedan RP a već počinje drugi. Ne smijemo si dozvoliti da se to pretvori u hrvatsku SAMP scenu. Kako bi W1k1n6 reko, tri hrvata, četiri stranke.
Zato sam čekao neko vrijeme sa počinjanjem SF RP-a dok se nismo svi skupa uvjerili da je prvi RP umro.
/revive u čast masovnog porasta popularnosti.
\o
Ajmo sklepat ovaj RP.
Revive?
Noep
Itko?
Prelijen sa da GMam.
I tek sam otkrio Planescape: Torment.
može ak sam ja od severine beba