I njihovim bradama
Bog Admir pcplay stalker, sjecam se da smo bili na chatu pa spominjali Lukana Keno, Maja i ja , pa bog zahtijevao da mu ispricamo sve o njemu.
tarmi rićmi
Jel to jedno od onih msn okupljanja? Sjecam se tad Daletovih thompson voice spamova preko msnaIzvorno postao King tiger
BOK LUKA
"KAD VIDIM DA ONAJ KOME JE EMPEROR KLASA DA MI NAPISE DA JE OVO GOVNO...
MENI JE DRAGO KO MAJMUNU KAD JEDE BANANU..."
~Vozd Jovan Pogani
Disi bokte.
Gle živ je :OIzvorno postao CCCC
A mene se ne sjeća :(
BITCH, IT IS 5:40!
DISIIIIII LUKAA!
Ako to nije samo fake acc.
A i mene je nešto zaboravio pička mu.
Mene trenutno fascinira koliko me ljudi uspjelo pronaći na fejsu. Lajk, likovi s kojima sam četao na msnu prije 5 godina, neznam otkud im ime uopće. I kako me se sjećaju >_>
Nezaboravljiv si.
Tebe sam zapamtila po određenom razgovoru o satisfakciji flomasterima. Too funny.
BITCH, IT IS 5:40!
Epic zurka je epic.
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
pa šišo sam se sad!!!
140% ruska kapa
Podsjećaš me na nekog...
Jbt jel se to netko igrao u editoru ili su stvarno likovi u Oblivionu tak izgledali
Što nije to Nondrick?
"Snow falls. Why worry where it goes. M'aiq thinks the snowflakes are pretty."
http://www.facebook.com/carebearsinwonderland
There is a Hell, believe me I've seen it.. There is a Heaven, let's keep it a secret...
Lol, epic fail.
: )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))
koja retardacija : )))))))))))))))
"KAD VIDIM DA ONAJ KOME JE EMPEROR KLASA DA MI NAPISE DA JE OVO GOVNO...
MENI JE DRAGO KO MAJMUNU KAD JEDE BANANU..."
~Vozd Jovan Pogani
Nadam se da shvaćaš da sam aludirao na netočnost računskih operacija
Izvorno postao Devil Dog
AHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA
Not sure if
''tata ,tata, nestala mi karta za koncert Justin Bibera ... sta ti nestalo?? ...karta.. ... this is sparta.. zaljepi ovo na 5 komentara i stisni F1 i na ekranu ce se pokazati tvoje ime.. radi (100%) XDD''
Ja ne...