Ovaj tekst je kao da ga je Babić pisao.
BioWare o mjesečnoj pretplati
BioWare docs defend subscription model, tease free-to-play iteration of classic IP
"I'm not saying it's better or worse. It just doesn't supplant the other things. 'Cause we can do some things no one else can," Zeschuk added. In his eyes, a free-to-play dev isn't able to throw the same amount of resources and time at an MMO project, and that marks a big differentiation between the two business models. "The free-to-play people can't invest to the level we can invest, and can't create something of the size and scale of something we can create," he said. The idea that free-to-play will take over all other MMO business models, he said is, "from a business perspective, ridiculous."
Ovaj tekst je kao da ga je Babić pisao.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Jel ubio netko ovoga na Chuundaru?
http://i.imgur.com/nEQKk.jpg
We did. ^^
http://i.imgur.com/M1PCQ.jpg
1 Wipeali, 1 se resetao i onda kill.![]()
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
Yes. Prije tjedan dana. Sori.
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
E neas frke.![]()
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
Napravija sam perverziju od lika. Izbacija artifice i arheologiju i ubacija diplomacy i slicing. Sad imam crew skill za sve ponešto, za iteme treasure hunting, za light side poene diplomacy i za kredite slicing. Crafting ništa nažalost. To cu sa nekim drugim likom.
Gunslinger dobro napreduje. Fali još malo para za speedera i vrlo brzo mi se pridružuje wookie
Nekako sam se nada da ce smugler imat onog Jawa companiona ali on je nažalost namijenjen Bounty Hunteru.
Kasno ti je za slicing sada, posto je nerfan.Ja sam sa Treasure Huntingom dobio 4 itema koja sam prodao za 20k, tako da sam zadovoljan sto se kredita tice.
![]()
Zapravo je slicing ostao dobar, posto su ga sad svi dropali, uredno prodajem epic 340 mission discoverije po 20k. Prije sam jedva po 3k.
Pusa.Izvorno postao Dania
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
pusek u nosek![]()
Jer ima manje problema s balansom. WoW PVP ni danas nije balansiran do end levela.Izvorno postao sickpetey
Ja tebe volim, ne znam čemu hejtIzvorno postao Dania
![]()
-kazem ti, nisu sredeni.
Gle danas sam igrao sa timom koji je bio manje od rank 30, neprijatelji svi 45-50. Uglavnom clusterfuck. Da kuzim da bi buffovi trebali pomoc al ipak ovako ti na rank 20 itd moras ici protiv frajera koji su preko rnaka 40 koji imaju vise talenata od tebe,bolji gear i mnogo vise skillova. Mozda nekima to ne zvuci previse al u borbi ce uvijek...UVIJEK rank 45-50 silovati guzicu ranka 30 il manje sa uzarenom sjekirom.
Prihvatit ću svaki argument u korist tOR-a ali kad mi počnu tvrdit da je BioWare napravio revoluciju sa uvođenjem priče u MMO igru - to ne prihvaćam.Izvorno postao Deadwalker
Jer je laž lol. Ali očito je dovoljno govorit ljudima "prvi smo ubacili priču" da bi svi mislili da je to tako.
Sjebano.
True true, ali vec na lvl 30+ mozes bez problema unistit lvl 50.Izvorno postao sickpetey
![]()
Nitko te ne tjera da igras PvP na low lvlu.
A i naletio si na premade team, tako da ne znam zasto se uopce bunis, i da si bio lvl 50, ne bi nista napravio.
Koji još MMO ima main priču za svih 8 klasa+ priču za svaki sidequest, i to još sve upotpunjeno razgovorima?Izvorno postao Maloki
Može se normalno PVP-ati i od lvl-a 10, ali solo je uvijek koma. Jedan PVP smo tako svjetski pobjedili da to nisu istine... Ček da iskopam sshot.Izvorno postao sickpetey
Typos (healer) i ja (tenk) uz pomoć nekog trećeg (DPS) smo otišli na lijevi turret i držali ga 90% vremena, ostatak tima je uzeo i držao sredinu. Kad su naši osvojili desni turret i spušili sredinu, samo smo se prebacili u sredinu i držali ta dva turreta.
Sve što ti treba za pobjedu u PVP-u je samo malo organizacije. Ništa više.
I healer.
-kazem ti, nisu sredeni.
Umro sam.![]()
I da, ukradeno s neta. Opremanje altova bi moglo biti problematično.
http://www.swtor.com/legalnotices/roc
Section B Part 6
You may not engage in any conduct or practice that results in an Account containing items, objects, currency, character attributes, rank, or status that are inappropriate for the level or rank of the character contained in the Account, i.e., "item loading,".
Gle, iskreno me boli neka stvar jer to revolucionarno i jesu li to prvi napravili. Samo znam da mi je svaki MMO do sada bio napor za questanje, ToR to nije. Generalno mi ne pašu MMO igre, no BioWare je uspio unijeti svoj prepoznatljiv štih u jednu MMO igru. Flashpointovi su dovoljni da kupiš i igraš igru. Da ne spominjem 8 sasvim različitih kampanja, milijun sidequestova, heroic questove i ogromne SW planete za istraživanje. I PvP.Izvorno postao Maloki
Najbolja Star Wars igra do sada. Kotor 2 vjerojatno ima bolji storyline, ali to je užasno kratkoročno iskustvo uspoređujući s ovim što je ponudio BioWare
Osim toga, što se mene tiče, može Guild Wars 2 (ili bilo koji drugi MMO) biti 10 puta revolucionarniji, ali ja ga vjerojatno neću igrati jer mi jednostavno ne leži lore. Možemo mi ovdje pričati o nekoj objektivnoj kvaliteti, ali jebeš to kada sam ja zadrti SW fanboy i igrati ću ToR makar bio sasvim prosječan MMO pošto će on meni biti svemir.
Full smo normalni mi. Jel.
(ima 720p verzija, preporučam)
-kazem ti, nisu sredeni.
@Deadwalker, daj pliz piši TOR. Ono malo o me bode u oko.
Ja još čekam gejm =(
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Da ne ostane zakopano na dnu stranice...
-kazem ti, nisu sredeni.
2:50
Zivio TOR
I cek, "Your companion has been killed" il sta je vec pisalo, zasto su oni u PvPu, zasto?
I jako los video, jako, trcis okolo i umires, il u dvije situacije napadnete nekog 4v1, lejm
Ono što se ne kuži je da je taj 4v1 bio usred njihovog grada. Ne teritorija, grada. Level 50 guardovi svuda okolo, patrole, itd.