Stiglo i meni. A ajde. Novi build je.
Patch notes.
http://www.betacake.net/2011/12/01/star ... ild-notes/
Fala Issu.Moving to a new planet instance no longer uses the player’s Quick Travel cooldown.
Stiglo i meni. A ajde. Novi build je.
Patch notes.
http://www.betacake.net/2011/12/01/star ... ild-notes/
Fala Issu.Moving to a new planet instance no longer uses the player’s Quick Travel cooldown.
Jeb'te se, meni nije ništa stiglo.
BTW, da, užasno mi je to smetalo, pogotovo zato jer mi niti jednom promjena instance nije uspjela -.-'
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Sprint je skill koji dobiješ na lvl 14![]()
-kazem ti, nisu sredeni.
Meni masa likova na nekom francuskom serveru kojeg još nema xD
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
D
-kazem ti, nisu sredeni.
Dayum, son.
http://www.swtor.com/news/news-article/20111202-1
No me gusta.In addition to the keyboard, Razer is also releasing a custom Star Wars: The Old Republic Gaming Mouse, a wireless mouse that features seventeen programmable buttons. This includes a twelve-button thumb-grid that allows you to have immediate access to your skills, abilities and menus with a simple brush of your thumb. This wireless gaming mouse comes with a charging stand and is available for pre-order now for $139.99.![]()
Ma cijene su im preogromne. Miš možda i OK, ali tipkovnica košta 1.5k kuna. Ako i dođe kod nas, bit će 2.5k kad dodaš PDV i maržu.
-kazem ti, nisu sredeni.
Probao sam smugglera. Voice cast/acting je totalno fulan, class quest (do lva 10) je dosadan i jadan s obzirom na druge klase. Linije kao "Whats the big deal?" i jos par se stalno ponavljaju kao odgovori.
Kao gunslinger u pvpu je dobar, ali responsivness covera je užasan.
Hmm nema za narucit u algoritma..
Zašto to?
Ja sam sa zaavi-a preorderao.
edit: je li i vama još uvijek procesing btw? (na zaavi preorderu)
Jest, slao sam Zavviu danas mail. Processing će stajati sve do izlaska igre, no trebali bi ranije dobiti kod za early access putem maila koji se onda aktivira na ToR stranicama. Javim ovdje ako mi što odgovore
Btw, malo sam švrljao po ToR forumima, ljudi su navodno imali dosta problema s dobivanjem early access kodova od Zavvia - morali su ih telefonski zvati i slično jer ovi se baš ne snalaze najbolje s time. Jedna teorija je da je broj kodova ograničen, no opet, ako piše da se dobije kod kada prednaručiš ToR, onda bi ga i trebali dobiti pošto nigdje nije bilo navedeno da su svi kodovi otišli. Sve u svemu, vidjet ćemo. Oko isporuke igre ne treba brinuti, tu je Zavvi uvijek korektan.
Znaci zavvi je odgovor. Jel šalju poštom kutiju ili je digital download tj. nece ni tribat downloadati zbog ovog beta accounta i vec instalirane igre?
Ok sad su stvari jasnije![]()