Isprobao sam već sve browsere, među njima je bio i Maxthon. Ukratko je svaki browser dobar i brz, samo ako ima dodatne mogućnosti da se može podesiti. Tako da se Maxthonova brzina može prestići Firefox Mozillom i drugim web browserima. Ja sam već davno modificirao svoju Mozillu verzije 3.6 oko koje sam se strašno potrudio, podesio sve u najsitnije detalje i duplo je brža nego famozna Mozilla verzije 8.0, a za mene i puno bolja. Ista stvar s drugim web browserima, oni su već podešeni na način da postižu max. brzinu, a max. brzina se može podesiti na svakom boljem web browseru, samo se treba znati, jer postoji opasnost za prevelike otvorenosti mreže, zato svi koji rade na brzini web browsera, rade ponajviše na zaštitama. Primjer imam internet 8192 KBPS, to je od prilike 1 MB/s brzina interneta, i onda moja fina Mozillica skida brzinom od 1,2 MB/s, dok ostali skidaju ispod 8192 KBPS, od prilike 700 KB/s, naravno bez ikakvog boostera, akseleratora i sl. pizdarija.
OFC, za smrtnike koji se ne žele bakćati svojim web browserom najbolji je standard i browseri koji su već napravljeni "brzi" ako su potrebni za surfanje, poput Maxthona, QT MiniBrowsera i drugih već napravljenih ultra brzih browsera.

Odgovori uz citat