Hvala na podršci.
Možda i ja budem na strani Carstva, jako bih htio isprobati klasu Imperial Agent i vidjeti koncept misija. Obožavam stealth pa ono, nadam se da će igra ispuniti moja očekivanja
Also, beta se skinula. Čekam petak^^
Spremno sve, čeka se vikend! I ja ću rolat Impa, da si ne spojlam klase koje mislim igrat![]()
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Gleda sam live stream sinoc na ign-u i moram priznat da mi je igra vrlo primamljiva. Završnu odluku o kupnji cu ipak donit nakon bete i kad hype malo splasne.
Za to vrijeme nađeš dobru ekipu, pa ti nastavi biti zabavno. =)
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Zanimljivo...Mi startamo sa betom tek od subote u 17hYou'll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™very soon! Your test begins:
Saturday, November 26 at 10:00AM CST
Btw. Ja ću igrati Sith Inquisitora sa OVIMSbuildom (ukoliko se talent tree, nije drasticno promijenio, i koliko budem uspio nabit levela u tako kratkom roku).
Jesam ja poseban pa pocinjem dan ranije? U mom mailu pise ovoIzvorno postao Gothmog
You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins:
Friday, Nov. 25 at 10:00AM CST
Jel ti trolaš ili? xD CST je -6h, a mi smo +1h. Tako da je razlika 7h.Izvorno postao Worthaur
Kod njega pise subota, kod mene petak
Meni isto piše subota, no poslao sam mail BioWareu da mi pojasne zašto neki počinju u petak, a neki u subotu. Općenito mi nije jasno zašto mi daju vrijeme početka bete prema sjeverno-američkom vremenu. Mogu si sam preračunati vrijeme, no opet...
Ja sam isto u subotu. Nije mi se dalo zezat sa stranicom dok je bila krcata i konstantno se rusila, pa sam kasnije acceptao. Zbog toga vjerojatno.
Meni isto petak. Gledajuci stream definitivno idem sa sithom probat. Šta su radili jadnom sith oficeru to je komedija, najprije mu ubili sina pa i njega zbog bahatosti i to tvoj kompanjon lajka![]()
Razlika dark i light side je u opremi, znaci šta si zlocestiji u dijalozima otkljucavas bolju opremu za dark side i obrnuto.