Pa dobro,ne slazemo se oko togaMislim da neki demo ili free beta kao u slucaju Battlefielda 3 bi trebale biti obavezna degustacija igre,i upravo BF3 beta je presudila da kupim igru a ne neke bajke recezenata,ali svih redom na koje sam naletio, kako je destrukcija apsolutna ili kako je grafika nesto nevidjeno i slicne gluposti za koje se u beti vidjelo da su daleko od istine. I onda imas 10 recezenata sa prosjecnom ocjenom 9.5 za singleplayer kad svi koji su probali igru znaju da ta ocjena vazi samo za MP. Ne znam,meni recenzije ne znace ama bas nista ako u njima nemam neke konkretne informacije i inace jako rijetko se odlucim da procitam neku jer na netu mogu pronaci sve sto me zanima vezano za neku igru.
Nego,imam problem sa MW3,izbaci mi neki problem vezano za DX kog ni instalacija istog iz reddista ne rjesava,imam i najnovije drivere al opet me ibaci usred loadinga prve misije iako se iza cuje zvuk...
Imao neko slican problem?

Mislim da neki demo ili free beta kao u slucaju Battlefielda 3 bi trebale biti obavezna degustacija igre,i upravo BF3 beta je presudila da kupim igru a ne neke bajke recezenata,ali svih redom na koje sam naletio, kako je destrukcija apsolutna ili kako je grafika nesto nevidjeno i slicne gluposti za koje se u beti vidjelo da su daleko od istine. I onda imas 10 recezenata sa prosjecnom ocjenom 9.5 za singleplayer kad svi koji su probali igru znaju da ta ocjena vazi samo za MP. Ne znam,meni recenzije ne znace ama bas nista ako u njima nemam neke konkretne informacije i inace jako rijetko se odlucim da procitam neku jer na netu mogu pronaci sve sto me zanima vezano za neku igru.
Odgovori uz citat