ma ok je igrica,samo kaj dok jedanput prejdes dosadi...bar meni
Pozdrav,ljudi!Evo otvaram temu Tony Hawk Underground 2 jer mi je
igra predobra. Ima skejtanja (osobno sam i ja skejter) a najviše zafrkancije. Igram je online i mogu reći samo JOŠ! Ili novi TH nastavak
(Tony Hawk American Wasteland mi je sumnjiv oko izlaska na PC) ili
još bolje nekakvi dodaci za igru tipa : novi deckovi,shuze,stvari,leveli...
Molio bih ovdje da pišete sve šta znate o tome a i o drugome usko vezanom o THUG-u. Pozdrav!![]()
ma ok je igrica,samo kaj dok jedanput prejdes dosadi...bar meni
dobra ti je jerbo si skater,a meni u toj igri ima premalo novosti sobzirom na prijašnje nastavke. najbolji je bio THPS3
thps3 definitivno
THP3 je jako dobar,ima puno dodataka...al to nije to...naviknio sam se uzet skejt u ruke i nacrtat graff...ono,bed totalka...![]()
Meni je dvojka najjaca ono THPS2 Rocks![]()
ja preferiram 2, najmjuza naj feeling, mrak najbolji od svih, al ne na kompu nego na PS, najbolje je na tome jer tu imam samo taj feeling
THPS4 FTW!!!![]()
Inače je i THUG2 dobra, samo mi se ne sviđa grafička prezentacija
Grafika mi nesmeta...
Meni je soundtrack najbolji THUG 2 i THPS 4,a i THPS 2 ima neke
dobre stvari...
DA, DA!Izvorno postao Sickmanno1
![]()
Najbolji iz serijala!
da,THPS 3 je najbolji...
Frank Sinatra – That's LifeIzvorno postao Myztik
![]()
BTW Mystik, daj skrati lokaciju, ovako si pomaknuo border
Evo jesam...
btw. znate još kakvu skatersku igru osim TH serijala...
ja osobno neznam...ali i ako ima sigurno nije bolja od TH-aIzvorno postao Myztik
![]()
Da,inače bih čuli za nju...
btw. bilo bih kul kad bi postojao mod za THUG 2 ili neki drugi TH gdje
postaviš kamermana u levelu (static or move) tj. da ide iza tebe i snima
tvoje trickove i comboe ili da te snima pri dnu stepenica dok praviš nekakav awesome flip u kombinaciji sa grabom.![]()
I ja sam igrao thug2 online i masno sam se zabavioali mislim da je thps4 bolji, jer kad jednom predjes ug2 neda ti se vise igrat, dok je thps4 prepun dodataka...
THAW je smeče, THUG 2 je najbolji samo je malo pre kratak.
trica owna sve nastavke, može i dvica proć, ali sve dalje je totalno udaljavanje od korjena. Igri jesu trebale promjene ali jednostavno nije potrebno stavljati svo to trčanje, i vožnju svega osim onog što je najvažnije - Skejtanja. Također igrivost je puno bolja u starijim nastavcima, i onaj način igranja kad u 2 minute moraš napravit što više mi je zabavniji od ovog novog, hodaj po svjetu i sl. THPS3 igra je koju možeš preć u jedno popodne ali barem znaš da ćeš je uvjek iznova sa istim užitkom moći preć...![]()
/\ What a speech!![]()
THUG 2 je najboji nastavak do sad.![]()
Evo slozit cu se![]()
THUG 2 rocks!
ako vec hoces snimat combo-e skini game cam lite (optrilike ovako ) i snimaj .ful je jednostavno i imas neograniceno snimanje.snimke mozes gledat preko obicnih playeraIzvorno postao Myztik
![]()
Nisam igrao underground 2 ni american wasteland, a općenito mislim da je četvorka najbolje što sam vidio
ART CRO BIG THAAAANKS!!!!Izvorno postao art_cro
Šuška se u Activisionu da izlazi u 5. mjesecu...btw. jeli tko igrao na plejki 2??????
Ja sam ti PRO u THUG2 pa ak oces kad multiplayer igrat...