Dobijem iskorišteni ključ...pa dobro kada će noćna mora zvana bf3 završiti
Fora dog tagovi
http://www.egmnow.com/articles/news/dr- ... e-content/
Alan Kertz, Gameplay Designer at DICE, has revealed that “pistols will be getting a bit of love in the near future,” admitting that the ”[UMP]Sgot the nerf bat pretty hard. Gave it back some power today. I’ll be playing to monitor balance.” Fredrik Thylander, Senior Designer at DICE, also revealed that jest will be getting a buff stating: “they [jets]Sare getting it [the buff].”
DICE is also looking at the following issues:
PS3 users communication problems
BF3.exe has stopped responding on PC
Teaming up with friends and getting into the same side
PS3 input lag
Izvorno postao *Fila*
Napravio sam,hvala ti
Da li i kod vas u multiplayeru cesto ima lag-a i da li vam se desava da se zvuk ne cuje tokom igre na 2-3 sekunde i tako dva-tri puta
u roku sat vremena?
Kaj se desava tamo?
nista
Izvorno postao Bartuc
Situacija: Ja i par vojnika iza mene trcimo kroz hodnik i naidjemo na vrata,kaze PRESS SPACE,tako i bude i moj lik digne nogu i stavi je na vrata,TAP E,i nakon sto sam "natapao" tipku E ovaj razvali vrata samo da bi ustanovili da se hodnik nastavlja...
Ubjedljivo najlosiji SP zamisliv. Ovo je za hard core konzolase sa mentalnom zaostaloscu. Platio sam 100 KM ovu igru radi multija,al sad mislim da cijenu treba raspoloviti kao znak izvinjenja. I BBC2 nije imao neki SP(neuporedivo bolji) ali je bar imao likove i dijaloge izmedju likova da se upisas od smijeha... Po meni nisu trebali SP ni raditi jer kvari dojam, ili bar platiti nekome ideju za SP i napraviti full paket vrijedan hajpa i prasine koja je i sunce pocela zaklanjati.
zavidimIzvorno postao *Fila*
ja sam se nocas iso napit, mislio sam da je to kljucna stvar koju moram napravit da dobijem key
al nigdje kljuca a mamurluk i dalje stoji
jesi ih davio pitanjima il si samo ceko da stigne?
Intel core i7 5820k 3.3 ghz // nVidia gtx 970 // 12gb ram ddr4 // gigabyte ud4 x99 // ssd samsung 128 gb // hdd caviar black 500gb // dvd rw samsung // internal card reader // xfx 750w
Ako netko od vas ovdje placa taj PCPLAY server, neka rađe prestane
BTW: Neznam zašto su opće stavljali SP, mogli su rađe one botove i MP mape, bolje tako.
trebao bi netko napravit pcplay platoon da mozemo zaigrat skupa.
Gigabyte MA790XT-UD4P|AMD Phenom II X4 955 BE|Scythe Mugen II|DDR3 4GB Corsair, 1600MHz|MSI GTX 560 HAWK TwinFrozr III|HDD WD 640GB|CORSAIR 650TX|Coolermaster CM 690
Radi sve bez problema, ja sam tamo uzeo.Izvorno postao Kenyi
EDIT: Evo platoon http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl ... 354159711/S
wtf kakvo je ovo sranje :/
Fora je, trebaš stisnut tipku da bi ga ubio, jer te počne navlačit za prst. Ako to ne napraviš, stvori se prevelika buka, dođe lik i kokne te.
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
Zašto sranje jao, pa super je fora, kudos onome ko se sjetio to stavit u igru.
Igra je awsome ali me živciraju stvari tipa:
chat ekrana
statistika i nepostojanje pinga
manji destruction?
lampe i laseri bi trebali bit isključeni pri spawnu
taktička mapa
jel q uopće radi za tražit ammo i to?
Ali ugl. igra se i super je, mape su prejebene sve osim retardirane siene crossing camp festa.
ugl. oće bit šta od pcplaya? server prazan stalno a ni ne srećem igrača baš. Idem bumpat staru temu opet.
Q za tražit ammo radi kad si blizu supporta, samo klikens q. Trealo bi pisat u kutu "Q to request ammo" ili tako nesto.
Gigabyte MA790XT-UD4P|AMD Phenom II X4 955 BE|Scythe Mugen II|DDR3 4GB Corsair, 1600MHz|MSI GTX 560 HAWK TwinFrozr III|HDD WD 640GB|CORSAIR 650TX|Coolermaster CM 690
nema igre
krkaju me sa 5% popusta nekim kuponima mrtvim, i samo se ispricavaju, a od igre ni kera nema
Intel core i7 5820k 3.3 ghz // nVidia gtx 970 // 12gb ram ddr4 // gigabyte ud4 x99 // ssd samsung 128 gb // hdd caviar black 500gb // dvd rw samsung // internal card reader // xfx 750w
Upravo prešo igru, s obzirom na to da sam igro na najmanjoj rezi i najgorim detaljima, neznam šta da kažem...
F.T.I - Fuck The Industry
hahahaIzvorno postao Cookie monsta
SP je samo da se upoznaš sa mehanikama . I nke scene sam čuo da su dobre. Nisam igrao SP.
Moram dodat u svoj opis da inače ne pišem slovo ć.
Ja također nisam ni pipnuo ni SP i Co-op nego samo derem MP. Toga se mozda uhvatim neke dosadne zimske večeriIzvorno postao tigerija
I haven't reported my missing credit card to the police because whoever stole it is spending less than my wife
za limited edition ima, al za ovaj moj eu obicni nope.
rekli su kao u roku od 24 sata
jebat ce ih gabori ak nedodje kljuc