IPS TV, jel s podrškom za 3D? Koliki refresh ima? FullHD ili FullHD+?
ah....ja sam vec mislio da si otisao do krajnosti i uzeo taj bas za pc,ovak nije fora =)
IPS TV, jel s podrškom za 3D? Koliki refresh ima? FullHD ili FullHD+?
grundig vlc 9142c
bez 3d, 100Hz, full hd
[center:tmc6d2x6]I am my own god, I do as I please....
[/center:tmc6d2x6]
Dobre karakteristike, šteta što je turski.
Fora...tak cu i ja jednoga danakad rikne barem pola od ova 4 šugava CRTa koje razvlacimo po kuci -.-'
...uzeti marijanovicev avatar i sve porazbijati![]()
cable management 0 bodova, ja sam na tom kejsu cudo izveo od maganementa... Moze se dosta napravit zapravo.Izvorno postao Wizard
Jesi, al neda mi se oko toga trenutno zajebavat, mislim da mi je ovo dosta dobro, jednog dana kad mi bude dosadno mozda.
Well, as long as it's interesting.
e al pazi neka zmija ti je na stolu..
To moj Šime, malo je plastican al bar manje jede![]()
Well, as long as it's interesting.
![]()
Što točno gledam na toj slici?
Znam kak vent izgleda, ali na slici nema ništa.
booyaka
Slikano u mraku bez blica.
aha
budem si monitor poštelao
booyaka
Fali samo novi stolac... xDIzvorno postao Gwin
LOL.. stolac je ostao stari.. ne mijenjam EPIC stolce.
btw. stol je stakleni![]()
jebeni radni stol,svaka cast,daj koju sliku unutar kucista nabaci...=)
kako si zadovoljan sa tipkovnicom?
ne volim apple, ali sam ekran na iMac-u 27'' je nekaj prebolesno... imamo ih 2 na poslu i gledati u taj ekran je milina... na stranu to kaj je iza jabuka i kaj je dizajn nufterski...Izvorno postao Gwin
![]()
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
RAPALJE - wat zullen we drinken
a gle.. vrhunski IPS ekran od 2560x1400?? na kojeg uredno možeš puknut windowse?
actually, na jednom od ta dva iMac i je windows 7 ultimate...Izvorno postao Gwin
na drugom je OSX... s tim da imamo još dva mac-a pro... al mi se ne sviđa taj odurni osx...
![]()
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
RAPALJE - wat zullen we drinken
@Gwin, ove kablove ispod stola si sve s vezicama posloži da sjednu iza ormarića. Moj stol je "isti" s obzirom na layout, ne vidi mi se niti jedan kabl ispod stola. Puno ljepše, a i ne smeta nogama. Iskoristiš ovu štangu ispod stola (paralelno sa stolom) kao "kanal" a kablove. Ako ti je produžni na podu, i njega možeš vezicama učvrstiti za tu štangu... ja sam svoj produžni ušarafio odozdo u stol.
budem.. ali sam se toliko htio pohvalit sa stolom da nisam imao živaca još i kablove slagat![]()
Ljencina![]()
Nu stol dobro zgleda![]()
i7-2600/Corsair H80/MSI P67A-GD65(B3)/Corsair Vengeance 16Gb (4x4)/Corsair Force 3 90Gb/WD Black 1Tb/MSI GTX660-Ti TwinFroz III 3gb /Corsair Carbide 500R/Seasonic SS-620GM/IIYAMA ProLite E2607WS/LG BD-ROM CH12/Razer DeathAdder/Logi Iluminated
dao sam izradit naljepnicu i onda preko nje izrezao kejs..
nije rezano. ručno turpijano.. kolega je metalac po struci..bolji je od bilo kojeg CNC-a
E to se zove stol.. nego de reci kakve to imas zvucnike?