Moja frendica živi za njih!
ne volim ih ! to je nekako preoperno i preeblago za mene
više volim nešta malo (puno) žešče
Moja frendica živi za njih!
Metal Up Your Ass \m/
suoper su mi pjesme Nemo(orchetralna verzija ) i Ghost Love Score
to mi je još najgluplja pjesmaIzvorno postao Stormcrow
najbolja mi je Dark Chest of Wonders
A Nemo, Wish I Had An Angel, Beauty And The Beast, Phantom Of The Opera? Te su mi predobre.
Ja taj rpg ne bi igro
meni je bolji rhapsody nego nigthwish
Po meni su rhapsody stoput bolji,i nisu tolka komercijala
me toIzvorno postao Morgoth
slažem se, samo ne vidim baš elemente power metala..Izvorno postao Valtiel
prejebeni su mi ...
ooo da, ima dosta elemata power metala, cak toliko, da neki ljudi Nightwish smatraju Power metal bendom, no ipak je vise Symphonic sto je ocito.Izvorno postao Shadowhell
ja znam tri ženske koje žive za njih . . . onda ih zajebavam ono "bio sam danas na njihovom site-u i piše da su se raspali", ona u plačIzvorno postao Fencing_LORD
Dabogda svi članovi benda umrli
ok dosta prepirke,nekom se sviđa nekom ne,zato molim bez spamma
Meni je album Once,pjesma Nemo..
JEBENO NAJ!
me liek
lotsa liek
Jedva čekam prvi album, ajmo se sad svi nadat da će bit dobar...
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
Ma sve po starom...steta..vidi se da su isli na kopiju tarje..Go Tarja go!
Won't Bow Don't Know How.
valjda kaj ova nova pjevacica?
Za sad ima samo jedan singl .. "Eva"Sspot još nije izašao, samo pjesma...Izvorno postao Hanzaplast
Uglavnom, ženska je ok, čini se simpa Kako pjeva ne znam, ali sumnjam da bi ekipa iz Nighwisha nakon Tarje odabrali neku drocu bez glasa
neznam nikad nismabio fan nightwsha iako imaju super pjesme, nikad mi nisu sjeli, a što se tiče nove pjevačiće čini mi se ok, ma ok je zapravo, dosta dobar vox ima, makar je tarja bolja.
Dobra im je pjesma: End of All Hopes (tako nekako)
Anette i Tarja nisu u istoj kategoriji, ni stilu, istina. Sa Anette, Nightwish počinje malo zvučati kao Within Temptation. Sad, hoće li to biti dobro ili loše, remains to be seen, ali za sada mi se sviđa jer je novi album tu blizu, pa me to čin sretnim kao malo dijete.
Ali ipak fali Tarja...
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
[quote=Aerial_51]A nista, nabavi onaj njen CD sa božićnim pjesmama [/quote:1tohm4sq]Izvorno postao "The Boz":1tohm4sq
Been there, done that