Ja ne znam samo koga to Aral pokušava prevariti kad komentira MMO. Sebe ili nas?![]()
Kad čovjek pomisli da nemože bolje onda se pojavi ovak neš spektakularno. Pazi, mrzim Star Wars, al ovo izgleda orgazmično. Mrzim takve animaciju, uvijek mi suze ide i adrenalin izbija ko lud.
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
Ma zaboli me za samu igru, tak i tak je neću igrat, animacija je prekulIzvorno postao Arbiter of Change
![]()
Normalno da je. Pa ne kupujem bezveze HD 6950 uskoro. Hoću eye-candy!Izvorno postao Petlare
Svršio sam kad je Zabrak Jedi ćopio u zraku i drugi double-bladed saber![]()
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Meni je onaj lightsaber-throw-save-your-padawan-move spustio vilicu do poda...
mada koliko god da su cinematicsi sjajni, hype je odavno prošao, što se mene tiče...vjerovatno ću igrat, al onako, ne odmah čim se pojavi...Pogotovo bude li mjesečne predplate
- Always angry, all the time -
Same here.Izvorno postao Srle
Meni je samo problem to što je čitav trailer bespotrebni pandering. Na primjer, ovaj Nico Okarr je preočiti Han Solo/Cad Bane klon, a brod je Ebon Hawk/Millennium Falcon. Postoje granice između homagea i rip-offa. I ono, Jedi vs Sith borba. OK i jako dobro izvedeno, ali očekivano. Zato mi je recimo Hope bio bolji trailer jer vidiš da Soldier može biti pravi badass i tamburati Sithove.
I da, jesam li to samo ja ili je onaj master imao prokleto čudan VA?![]()
Nakon što sam još poneki put pogledao trailer, moram mišljenje promjeniti...koliko god da je awesome, "Hope" je puno bolji.
Zanimljivo je pa su dijalog unjeli u ovaj cinematic, prva dva su imala "nevidljivog" naratora.
- Always angry, all the time -
Meni su pak svi najbolji, svaki na svoj način. Nema "bolji je prvi" ili "bolji je drugi".
Najbolji? To da.
Community se opredijelio za monthly subsription. Bioware, s druge strane, nije nista sluzbeno potvrdio, osim da ce igra imati neku vrstu placanja...Izvorno postao Srle
Nema F2P kad moraš kupiti igru.![]()
Kad smo kod kupovanja... is your wallet ready?
http://massively.joystiq.com/2011/06/07 ... our-hands/
Koje su kritike?
Ok, sa svakim pogledanim gameplay videom igra izgleda sve dosadnije i dosadnije.
Animacije su poprilično loše odrađene, level design nije uopće zanimljiv, a sama borba izgleda dosadno i neuzbudljivo.
Hype nastao zbog trailera je u potpunosti splasnuo.
Mislim da EA ovo neće bit baš najisplatljiviji projekt.
Šteta, a mogli su odradit tako genijalan KotOR 3.
Uglavnom vezane na borbu. Dosta ljudi se bojalo da će biti "plastična" kao u KotOR-u (razumljivo, tako nešto u MMORPG-u bi bilo zabavno kao stolac napralvjen od hrđavih čavala), a grafika i animacije su se poboljšali.Izvorno postao Maloki
Dojam nakon pola sata streaminga je pretočen u tekst ovdje.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Kako nije plastična? To bi onda značilo da je borba dinamčina. A nije.Borbe je u tih pola sata bilo sasvim dovoljno... Odmah da vas umirimo: ne, borba nije plastična niti liči na turn based sistem iz KotOR-a.
I da, definitivno im je loša marketinška politika. Jednostavno predugo traje, a preopširna je.
U ovom filmiću da, ali, rekoh, gledao sam streaming i, iako je bila ranged klasa u pitanju, nije bilo "samo stojim i pucam", osim kada je lik tako igrao. Pokazao je da se možeš i normalno kretati kroz prostor![]()
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.