premonotono u odnosu na prvi dio i poludio, izgubila se ona svjezina koju je Sam imao, ali mislim da svakako treba pohvaliti croteam za humor u dvojci
Meni se ova igra uopče ne sviđa a priča i smisao igre su![]()
AJd igru su napravili hrvati big deal,i ameri rade svoje igre pa im nije svaka dobra.
Meni opčenito jedna od najgorih igara koje sam igro.
Bez uvrede fanovima,bio sam i ja fan ali sad sam samrzio igru ono sam neki macho muskarac ma mrš s tim.
![]()
![]()
premonotono u odnosu na prvi dio i poludio, izgubila se ona svjezina koju je Sam imao, ali mislim da svakako treba pohvaliti croteam za humor u dvojci
size matters not,
for my ally is the force,
and powerful ally it is.
HUmor je odličan ali mi se igra opčenito ne sviđa
first encounter je najbolji,onda second,
a dvojka je meni glupa igra,jer je jednostavno predjetinjasta.prva dva su imali taman lijepu dozu te neke vedrine,ali ovo....brrr
When you kill 5 enemies in a row in UT its MONSTERKILL,in Quake 3 its EXCELLENT in Counter Strike its KICKED BY CONSOLE.
igra sucks!
Core2 duo e6400 @ 3.2 ghz / Thernaltake Big Typhoon / Ga-965-p DQ6 / 2gb Supertalent cl4 / P-O-V 8800gtx 768mb / WD 200gb sata2 / hitachi 80gb sata / Creative X-fi extreme music / Seasonic s12 600w / Samsung 940BF 2ms
Meni nije loša. Makar mi je First Encounter bolji ali nije ni owaj za bacit![]()
#paperplatoongoonz
Smeće SUX big time marš u kitu s tom igrom, ne isplati se ni piratsku kupiti, bullshit, prvi dio je LEGENDARAN.
Da,dobro kažeš ono nije da smo sad neki mrzitelji države![]()
ima dobar humor, al je igra dosadna i bezveze
Izvorno postao Praetorian the Wise
Bila je dobra prvi pol sata,ali onak sam humor je dobar ali čudovišta dopizde,priča je za![]()
ma dovoljno mi demo odigrat, cijela mi ni netreba najbolji je first encounter
Added: 2 months 13 days 21 hours 21 mins ago
Updated: 37 years 8 months 17 days 19 hours 31 mins ago - može
Slažem se prvi je najbolji,ali eto tu je jedino grafika bolja![]()
ss2 je ultra dosadna igra
Hm ja volim neke lude,smiješne ili bolesne igre. A tu su malo pretjerali. Baš svaki element igre je za zezanciju. U prvom dijelu je bio super balans, a sad je sve previše šareno i previše, ne znam kako da kažem, previše ismijano.
JEDNA OD NAJ BOLJIH IGARA IKAD.
God, you can suck my coc.
Grafika je prešarena i "premoderna". Trebali su ostavit stari engine jer mi ovaj nekako prešareno izgleda. A i dosadi brzo jer nema nečeg što bi te držalo duže vrijeme. Orginal je uvijek bolji...
Fuckas crni deck koji Dark Rituala nema.
Igra je legenda ma sto god vi kazete...![]()
legenda je, ali brzo postane dosadna![]()
meni su fora one lipe koje kupiš![]()
![]()
to i ono kad čudovišta viču ''Za dom spremni''Izvorno postao WEASEL
![]()
A tek onaj tramvaj na kojem piše BBB Donja Lomnica!![]()
![]()
Igra j zakon i za puknit od smijeha....![]()
![]()
Bas tako...Izvorno postao olio
Meni je dosta bilo odigrati demo
°°**°°♥.♥.♥ƸӜƷ A kO ne woWi RaW nIje ZdRAw ƸӜƷ♥.♥.♥°°**°°
onda nije legendaIzvorno postao theCoDfather
![]()
igra je prezakon ali nemojte je pokušat pić na insane, jednostavno nemojte ali komentari i glasovi predobri