ali phenom II 4 955 BE i onda hd4670...šteta proca... zakržljat će...
![]()
za koji dan imam 11 mjeseci staža a državi pridonosim sa PDVom više vec što ti pridoneseš u 3 godine
al kasa je zajednicka sa starcima a meni se nežuri odrasti tako da mi je family posao cisto oke iako naravno jednog dana imam vece planove. zasada mi je 4670 čisto oke![]()
ali phenom II 4 955 BE i onda hd4670...šteta proca... zakržljat će...
![]()
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
RAPALJE - wat zullen we drinken
Slažem se s Igorom; daj meni proc (imam i jaču grafu i bolji hladnjak), ja ti dam svoj.![]()
Daj ti meni svoju grafu
..inace, dugorocno savršen komp za multimediju i video edit![]()
Probao malo danas Gwinovu black widow u jednom shopu .Sad vidim zašto košta soma kuna .Tipkanje se teško može opisati riječima ...ali jedno je sigurno, sve ostale tipkovnice koje sam vidio/probao su igračka u odnosu na ovu klikušu. Jednostavno ne vjeruješ dok ne probaš .
U koji je to shop Gwin odnio svoju da se može probati?
Da ste face Gwin bi vam rekao , pošto niste gledajte ju na jubito .
ja cu biti faca pa cu reci da me boli brigaal ijabi diraoS![]()
eo našo na fejsu kod nekog lika.... kraljevska ideja![]()
![]()
Lim je od kućišta aparata za varenje. Mislim da je u tome kvaka.Izvorno postao Niko Bellic
Intel Core i5-4670K@3.4GHz@CM Hyper 412S/BioStar Z87X3D Hi-Fi/Kingston 2x4gb 2400mhz HyperX Predator/XFX HD7870 2Gb/Corsair TX 650W/WD 1TB/Hitachi 500Gb/CM 692 Standard/LG 23" W2361V /Logitech K200/Logitech MX-518/RAZER Goliathus/Logitech X-530
vidim da ugroženi vide seks svuda![]()
[center:tmc6d2x6]I am my own god, I do as I please....
[/center:tmc6d2x6]
Niko šta tebi nije jasno... zamisli dođeš na lan party sa aparatom za varenje![]()
ali prema sisama nisi...Izvorno postao Niko Bellic
![]()
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
hahaha
ha dobro kako ko... svaka budala ima svoje veselje![]()
kužim, kak ne...Izvorno postao Niko Bellic
![]()
E Igore, cemu dopustas toliko spamanje po temi. Na zadnjih par stranica mogu na prste trece noge nabrojati slike vasih kanti. Totalno je nepregledno, a ovaj bratec Martin nemilosrdno spama bez ikakvog srama. Znam da je dosadno u Slavoniji ravnoj, ali ovo bi ipak trebala biti donekle ozbiljna/normalna tema. Yo!
bolje i spam nego groblje...![]()
second thatIzvorno postao IGoR_2803
Gwin win win in n.
Damn, svaka čast Gwin![]()
booyaka
Explain yourself, now.Izvorno postao Gwin
http://xdevs.com/e107_plugins/content/c ... content.30
pisao sam o tome i ovdje i u jednom prošlogodišnjem vidiju.
ukratko, patch prevari drajvere da su na X58 ploči. a s obzirom da je s hardverske strane tak svejedno, jer su i sli i cf isti, problem se riješava softverski