Ou jea, trebamo gledati znanost i slicna sranja :|
nhf, meni je ova telka dobra xD
Moram otvoriti ovu temu za neku vrstu ispusnog ventila jer u zadnje vrijeme sam u napasti da 10kg maljem rasturim tv kojeg prakticki vise i ne gledam radi bezbroj turskih sapunica,exkluziva,exploziva,red karpeta,celebritija,razno raznih modnih guzičara i ostalih parazita koji postoje na ovom svijetu samo radi ovakvih idiotskih programa poput rtla i nove.
Da oni ne mogu tokom dana stavljati neke dokumentarce s discoverya ili national geographica je zalosno,umjesto toga, ako zelis gledati domace programe nemas izbora nego da gledas one idiote seherezadu i onura po cijeli dan.
Dok mi ovaj tv rikne ne kupujem drugog.
PLJUC
Ou jea, trebamo gledati znanost i slicna sranja :|
nhf, meni je ova telka dobra xD
to se gleda, nece oni stavljati normalni sadrzaj koji ce gledati 10% ljudi, kad mogu staviti bezmislene realitie, turke,meksikance i sta vec ne koje gleda pun prozor ljudi...
bzzzzzzzzzzzzzt
Iskreno nisam pogledao tv ima vise od godinu dana,osim par tekmi kod frenda. Svi su me prvo zezali za reklame za karlovacko ,a nisam imao pojma wtf. Ali citao sam ovo da su uvedeni novi programi sa tonama sapunica i repriza, jad , sta drugo reci.
Won't Bow Don't Know How.
Nemam tv. Jej.
Izvorno postao Praetorian the Wise
RTL i ostale samo gledam navecer kad idem spavat,uglavnom strane programe gledam
My life for Aiur!
meni je mobitel spas kad nema dobrih filmova
Gledam Jezikovu juhu, Kod Ane i Večeru za 5. Svo troje rula previše.
Ne znam šta fali programu.
Ezel i Red Carpet=win. E da, Put osvete, Kosti itd...
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
cekaj jel ti to ozbiljno??? O.oIzvorno postao W3DR4N
ne smeta ti sto su to sve reprize koje se ponavljaju vec po treci jebeni put??
Ma sakate vi.
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
Za RTL ne znam ali u zadnje vrijeme Nova i Hrt su imali dobrih filmova, što je plus. Za sve ostalo tu su Discovery i Natgeo.
Jebem ti Dogwhisperera
to je sad novo na rtl2, nisan gleda....
a nece stavljat te dokumentarce kad ce rijetko ko gledat. Nije ti ovo Amerika pa da pod osnovne programe spada preko 1000 programa pa da imas ti sad biras. Ako ti se ne gleda nasa tv onda imas internet. Na netu ces nac sta god te volja pogledat. A uostalom kad bi prelistao malo program vidio bi da ima zanimljivosti ja npr volim pogledat discovery koj se vrti nedeljom na rtl ili na rtl 2 imas mislim da se zove moderne znanosti il tako nesto :S ugl isto vrlo zanimljivo..
Kak ne, pa to je bas nesto sto volim pogledat na tv-u :/
a istina da, al opet moras gledat da si ti manjina samo pogeldaj kad su dosle nove prijave za big brother koliko je ljudi stajalo vani da se uopce prijavi. To ti govori sve.
Izvorno postao Viper33
ej i ja bi rade gledao dokumentarce nego big brother. Ja mislim da samo primitivcima se BB moze svidati i gledat svaki dan kako je xy ljudi zatvoreno u kuci pa orgijaju i rade sranja etc. Ja sam mislio da ne spadas u tu skupinu, barem ne po meni lol. Inace vecina spada u tu skupinu koja stvarno gleda BB i te fore. pa ti biraj
Izvorno postao Viper33
oh..
Ovakvu temu sam odavno namjeravao otvoriti.
Uglavnom,dodadao bih i manjak dobrih crtanih (kad je zadnji put bio Looney Tunes na našoj televiziji?),i onu retajnu Škorinu emisiju.
imas looney tunes na rtl 2 sad ja gledam svaki dan prije sk. je da sam preodrastao za to al jos uvijek me uspije nasmijat ujutro uz kavu. valjda jer sam jos pospan..
Što se žalite na program je neznam kome se uopće da gledat televiziju danju...
ProCRoWar Clan <3<3<3
WoW <3 <3
danju???Izvorno postao Interceptor
a sta imas navecer gledat?
+1