= Citat = Izvorno postao W1k1n6
Pa recimo kad bi uspoređivali Quake Live s Quakeom 3, tu gotovo nema razlike, no kada bi Quake Live izgledao kao Quake 1 onda bi to bilo pomalo smiješno. Na žalost tako je otprilike BFP4Free prema ostalim Battlefield naslovima. Jako je retro, teksture su mu isprane, arhitektura primitivna i prazna, kao da je dekorater otišao na godišnji. Kretanje je također previše ukočeno i krumpirasto, fizičar se pridružio dekorateru. Nekako ko da se Battlefield 2 naglo skinuo s droge pa lagano krizira.
Kolko god te ovo^^ odbija od igre, ja mislim da joj vrijedi dat šansu, mislim za free2play naslov izrazito dobra grafika, jest da još nema mnogo stvari unutar igre, dakle jedna mapa, svega par oružja za pojedinu klasu,2 uniforme(sastoje se od recimo kacige,torsa...) mislim da će ovo s vremenom postat kvalitetna besplatna igra, jedino se bojim da nas opet pohlepni EA ne zezne svojim nametanjem nepoštenih prednosti u formi "jačih" oružja, neki specijalnih widgeta, samo kako bi nas navukli na one mikrotransakcije da recimo uplatimo kojih 10 bucksa pa onda moš kupit posebna oružja(čitaj: Battlefield Heroes)
Mislim da je samo napucavanje koje jest i glavni element igre izrađeno sasvim dobro, mislim, gle isprobaj pa sam donesi zaključak dal vrijedi igrati ili ne, jer u ovakvoj realativno ranoj fazi igre nemreš im zamjerat svaku sitnicu, sve će se to(nadam se) s vremenom ispolirat i popravit