Jao da mi je vidjet glavnog glumca te ostale likove, moglo bi bit zanimljivo. Po starom dobrom običaju, samo da ne zaseru
Hollywood je sve zainteresiraniji za blockbuster naslove, a time su i sve veći i prominentiji filmski studiji zagrijaniji za dovođenje hit igara na veliko platno. Ako je moguće suditi prema glasinama, sljedeći je Mass Effect čije će snimanje preuzeti studio Legendary Pictures koji su poznati po filmskim megahitovima kao što su Batman Begins, The Dark Knight, 300, Watchmen, The Hangover, Ninja Assassin itd.
Kako je zasad poznato, scenarij bi mogao preuzeti Mark Protosevich, koji je trenutno u pregovorima, a poznat je po radovima na filmovima The Cell, I Am Legend i Thor.
Koga bi voljeli vidjeti u glavnim ulogama, raspravite i na našoj Facebook stranici.
Jao da mi je vidjet glavnog glumca te ostale likove, moglo bi bit zanimljivo. Po starom dobrom običaju, samo da ne zaseru
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
vjerovatno bude katastrofa,ali tko zna,mozda i dobro ispadne.
Samo da Shepard ne bude flegma kao u igri.
Bash me zanima na koji nacin bude...dobar ili zao
Oh wait, to je hollywood
ME film bi ispao solidan produkt ako se fokusiraju na ME knjige(First contact war,Anderson vs Saren,Saren otkriva Sovereign)
Sigurno će mi sjebat omiljene likove.
Izvorno postao Praetorian the Wise
I ja se toga bojim .Izvorno postao flander
Da se mene pita, Stathama odmah za ulogu Ovčara jer je pljunuti on.
Ajd da resurrectam temu
http://www.disneydreaming.com/2010/0...-effect-movie/
Popular actor Matthew Fox, who played Jack Shephard on ABC’s hit series “LOST,” is set to star in a new movie called “Mass Effect.”
Not many details about the movie have been released, however the movie is slated for a 2012 release.SAll we know so far is that in the movie mankind discovers an ancient alien technology that enables travel faster than the speed of light – so what will mankind find when they use this type of travel?
- Always angry, all the time -
on bi baš pasao ponovno u ulogu Sheparda
C2D E8400 @3.6 GHz + Scythe Katana 3 / Gigabyte GA-EP45-DS3 / Gainward HD 4850 512 MB/ 2 x 2 GB Kingmax DDR2-800 / WDC 640 GB / Corsair 450 W / LG W2361 23'' Wide / Logitech 5.1 X-530 / Chillstream / W7 Ultimate64bit
Ovo za Sheena me uopce ne iznenadjuje
Anderson je crn.
A onaj čija je faca korištena za Sheparda je maneken i očajno engleski priča...
Ako mogu wishlisat želim Garrusa i Mordina, nebito no im daje glas (kontam turiani i salariani će ionako biti CGI)...I bez Jokera...Seth Green me iz nekog razloga toliko nervira da ga ne podnosim...
Onaj dio gdje ga vodim u ME 2, prvo jednom pustim da ga collectori ubiju, pa onda odigram kako treba...
- Always angry, all the time -
Nikad ne reci nikad. Sta su su sve ljudi pricali za Ledgera "joj pa gdje on, nema veze s ulogom" pa eto sta je na kraju biloIzvorno postao Srle
Ni mene xD Al bogme, zanimljivi glumci.
Seth Green je i davao glas Jokeru, sasvim logičan izbor. Mark Vanderloo teško da će glumiti Sheparda jer nije glumac, nego model. Helen Mirren nisam imao prilike gledati (nisam pogledao Kraljicu još ), Maggie je relativno novo glumačko ime i to mi se sviđa, a Charlieja Sheena kao Kaidena mi je glupo iz više razloga: Kaidan je mlađi i njegov stari bi trebao glumiti Ilusive mana... Možde neće biti koma ako
Patrick Stewart je odličan glumac i mislim da bi super odradio tu ulogu, ali treba biti neki crnac... Wesley Snipes možda?
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Za Andersona tražite glumca?
A kako bi bilo da castamo glumca koji mu je, ono... dao glas?
Osim ako vam je ok Wesleyu furat set u zatvor and stuff...
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
Viš', nije mi palo na pamet pogledati tko je uopće dao glas ^^
-kazem ti, nisu sredeni.
Previše typecast. Dovoljno govori činjenica da si za Picarda a ne Patricka Stewarta.
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
Izvorno postao W1k1n6
-kazem ti, nisu sredeni.
A ono, idemo onda na kompromis.