Osobno, Beč mi je pre... Zagrebovski Kao da si u Zagrebu na steroidima; kad vidiš jedan kvart, vidio si skoro sve
Malta zvuči zanimljivo
Kao sto samo ime teme kaze-3 mesta na zemlji koje bi posetili,dakle,sva rajska ostrva,svi palninski spa-centri,svi megalopolisi,bilo sta.
Mozete i napraviti manju prezentaciju tih lokacija,ukratko-o mestu,zbog cega vam je lepo,par slika itd.
Ja cu poceti~
Malta
~Malta,ostrvo vitezova,ima bogatu povijest,pregrst lepih luka/plazica,volim ostrva a Maltu pogotovo,arhitektura,atmosfera,vreme-sve mi odgovara.
Sankt Peterburg
Ubedljivo najlepsi ruski grad,dobro pozicioniran,nije prehladno,mnogo mesta za obilazak,mogu se naci povoljni hosteli.Najmnogoljudniji grad severa,bivsa prestonica ruskog carstva.Reka Neva i bezbroj mostova.
Bec.
Prestonica austrijske a po meni i germanske kulture,grad nije megalopolis,ali bukvalno svaki kvart izgleda prelepo,puno mesta za provod ali i pregrst mesta za obilazak.Bio sam u par navrata ali se nisam dugo zadrzavao,gradu zaista treba posvetiti dosta vremena,sadrzajan je i veoma ziv.
Vas izbor?
#paperplatoongoonz
"Mesta", a?
Momak odakle si ti, govori!
Ja bi posjetila Azeroth
THE GAME - you just lost it
...living just isn't hard enough, burn me alive inside...
Njujork, Novi Zeland i Irska
[center:gz2o94qw]"Čovjek bez brkova je kao žena sa njima."[/center:gz2o94qw]
Australija, Egipat, Amerika il Rusija
Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free.
- Danska, Billund, Legoland- scratch that, bio već. [PINGU OČEM STRIKE THROUGH TAG JESIČUO. :@]
- Japan, Tokyo, Akihabara
- UK, London
Make a contract with me! /人◕‿‿◕ 人\
zelio bih posjetit irsku, englesku, ameriku i beč ofkorz (i naravno usput otic na ac/dc tamo )
Škotska/Irska - Nešto od tog dvoje definitivno
Egipat - Popiti jednu pivu na suncu
Dubrovnik - čisto reda radi
Irska definitivno.
I negdje u skandinaviju.Znate one predobre doline.
thisIzvorno postao Paran0a
i u Japan
Irska, Škotska i Skandinavija, to mi je životni san.
Na prvom mijestu defnitivno:
Havaji,to mijesto jednostavno moram posjetiti
a od drugih mijesta,Irska,LA,NY,Tokio,NZ...
My life for Aiur!
Tokyo- ako ne posjetim (ili još bolje, preselim se) taj maestralni grad barem jedanput, razočarat ću se u svoj život. San mojih snova.
Hong Kong- uz Tokyo, moj omiljeni grad. Kineska kultura me, kao i japanaska, jednostavno očarava.
Beirut-većina će se vjerojatno nasmijati na ovo, ali Beirut je zakon, barem prema onom što mi je pokazao i pričao prijatelj odande. Čak i nije tako strašno daleko .... Ali noćni život izgleda legendarno.
Eto, moja tri mjesta. Šta da kažem, padam na istok .... Također, rado bih posjetio i Rusiju i Australiju, ali ova prva tri su glavni, osobito Tokyo, grad mojih snova.
I am an island.
Tokio, Peking i Kairo.
Također volim istok.
"Snow falls. Why worry where it goes. M'aiq thinks the snowflakes are pretty."
Dubai
Ameriku-Ny LA boston miami i to
I neki tropski otok
Yellowstone, Finska, Rusija
Nemoguće odabrati samo 3.
Yellowstone jer sam nedavno pogledal onaj trodijelni dokumentarac o njemu pa sam još pod dojmom.
Finsku zbog svih onih jezera, šuma i općenito svega.
Rusiju - RUSIJA, E!
CLICK OR DIE!
Sharing is caring!
potpis na ovo.Izvorno postao Wishmaster
Shakuras, Lut Gholein i London.
dat lut gholein real or yo shittin ma pants
Pokusavam biti humoristican
E da, doša bi u Tokyo i zapalio duvan i tresao ljudima pepel po glavi! Hahaha, kužite, kao ima ih puno i mali su ... a ja sam veliki i pušim duvan ...
1.Los Angeles- iz dosta serija,knjiga i filmova sam ostao zadivljen tim gradom,znam da nam mazu oci na tv ali ono.Tamo moram jednom u zivotu otici.
2.Seoul- J.Koreja, Starctaft, kultura,napredak, sto vise reci.
3. Neki od egzoticnih otocja/ Finska( da ne bude 4
Won't Bow Don't Know How.
Norveška, Finska, Island.
Izvorno postao Marvin OCX