ja sam donedavna bio rob takvim ljudima,dodu mi u ponoc sa kompom pa da im maknem neka sranja jer im komp steka radi toga.susjedima,frendovima,kolegama i ne znam kome jos nisam komp sredivao.do prije mjesec dana kad sam debeloj,masnoj kurvetini od 150 kg popravljao komp star 10 godina,neki prastari serverski komp sa 2 celerona od 500 mhz,prasnjav iznutra(dan danas iskasljavam tu prasinu),uglavnom nesto se ispojebalo sa driverima,nije htjelo na net,pokusavao sam sve moguce nacine,mijenjao mrezne kartice,ma sve...ja njoj vratim komp i kazem da nista tu nemogu(vraga ne mogu,formatiranje harda je bio izlaz iz te situacije) i ZENA POCNE PLAKATI JER NEMOZE NA FACEBOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!ja samo rekao: rijesenje tvog problema je formatiranje i instalacija nanovo.ona mene pita jel bi ja to mogo napraviti a ja njoj rekao: mogu ali necu sjediti ispred kompa 4 sata cekajuci windowse da se instaliraju za DZABE,pun kurac mi je te tvoje kante u koju se nebih ni posrao a kamoli imao u kuci!!okrenem se i odem doma.posto i na faceu znam ponekad imati po pet-sest poruka u inboxu moleci me da im pomognem sa kompom napisem na status: MATER VAM JE... NE POPRAVLJAM VISE VASA USLJIVA RACUNALA,ZA POPRAVAK SE OBRATITE OBLIZNJEM SERVISU ZA RACUNALA...eto,rijesio sam se muka,prazan mi je inbox,nitko mi vise ne kuca na vrata u 23 sata...