Ranger si dobio kakav odgovor?
Sinoć sam sanjao kako ponovno kupujem Guild Wars i sad mi se ponovno igra
Jel živ uopće community?
Ak si sad poslao onda tijekom sutrasnjeg dana
Ranger si dobio kakav odgovor?
Sinoć sam sanjao kako ponovno kupujem Guild Wars i sad mi se ponovno igra
Jel živ uopće community?
Pa otkako su objavili nagrade u vezi HoM bome je, tu i tamo zaigram malo, svugdje ima ljudi
Superiška.
Onda ak imaju u Algoritmu vjerojatno ću si piknut idući tjedan.
rekli su mi da nemaju više i da će me kontaktirat kad dobiju(moš mislit.)Izvorno postao Maloki
ima u nekom shopu na internetu za nekih 170 kn gw complete collection, samo što se sad nemogu sjetit ime tog shopa.
/zajeb
E Rang€r, na Game.co.uk ti se svaki nastavak prodaje za 5,99 funti, što sve skupa izađe oko 210kn.
Radi se o digitalnoj distribuciji, jel.
A, sorry, moj bed, nije digitalna distribucija već je kutija i treba platit poštarinu.
![]()
http://www.coolshop.co.uk/catalog/produ ... on--for-pc
mislim da je tu najpovoljnije, samo što nikad nisam kupovo odatle, pa neznam jel dostavljaju u hrvatsku.
Strpite se par tjedana, bit ce sigurno neki Holiday popust na NCsoftovoj stranici, a vjerojatno i na Steamu
Poslao sam Algoritmu pred 2 dana mail sa pitanjem hoće li možda naručivati uskoro.
Jučer mi je javljeno da ne znaju, ali da imaju jedan primjerak u Osijeku i jedan u Šibeniku te da ga mogu povući u Zagreb.
Cijena ostaje ista, pa sam odmah prihvatio ponudu, na što mi je rečeno da će igra biti u Zagrebu oko utorka ili srijede, a dostavit će ju iz Osijeka.
Jel ima ovdje na forumu redovitih igrača?![]()
Ma nije potrebno, trenutno sam doma pa nemam svoj komp ovdje,a i trebam učit za kolokvij u ponedjeljak.
Strpit ću se do utorka/srijede![]()
Jel još uvijek za trial treba key? Ili su napravili da je kao i WoW trial da mozes igrati kad god se sjetiš, samo trebaš raditi nove accounte?Izvorno postao Arbiter of Change
prošlo ljeto je bilo tako, al kolko znam sad ti treba trial key.
Jel itko zna di se moze kupiti Guild Wars u Zagrebu (po mogucnosti complete collection)?
Ne možeš više nigdje, ja kupio zadnji primjerak u Algoritmu.
Eventualno ako ti u Crovortexu imaju.
Za Crovortex piše na stranici rasprodano.
No, probaj Sophoslab.
Čini se da ga još imaju.
http://www.sophoslab.hr/index.asp?igre- ... ction/7942
Nego, kako se kreću cijene white i black dyea?
U Pre-Searing Ascalonu su mi dropali jedan bijeli i jedan crni.
Pa kaj nemaš lika u postsearingu da provjeriš?
Ja nisam dugo igrao, ali black je uvijek oko 7.5-10k, a white 3.5-5k.
Ma kupio sam si pred par dana complete collection, stari account sam mjenjao pred dvije godine za gitaru.