Stranica 22 od 91 PrvaPrva ... 1220212223243272 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 631 do 660 od 2711

Tema: Guild Wars 2

Senior Member No Mercy Worthaur's Avatar
    Datum registracije
    Nov 2005

Re: GUILD WARS 2

= Citat = Izvorno postao The Boz
    = Citat = Izvorno postao Worthaur
    Neznam, cekam kad ce releasat te informacije, al u ovom interviewu pise da ce bit i nagrade za one koji su bili ekstremni, a ne postoji nista ekstramnije od GWAMM, osim obsidian armora
    Za GWAMM ti treba oko milijarda platinuma. Za Obsidian Armor oko 2000.
    4x Cartographer
    4x Guardian
    3x Protector
    4x Skill Hunter
    4x Vanquisher
    1x Lightbringer
    1x Sunspear
    1x Asura
    1x Deldimor
    1x Ebon Vaguard
    1x Norn
    1x Master of the North
    1x Luxons/Kurzicks (ak ne i oboje)

To je recimo 27 + ak imas Survivor ili Legendary Defender of Ascalon, kad budu blagdani zgrindas alkohol/secer/party sta ti netreba trejdas za ono sta ti treba i to je to

Administrator My way or the highway
    Datum registracije
    Mar 2006

Od ovih koje si nabrojao, Skill Hunter sam košta 290 platinum. Sweet Tooth je 1000 platinum minimum. Isto i Drunkard. Party 3000 plat nadalje. Samo zato jer ga možeš nafarmat preko praznika ne znači da ne vrijedi. O Lucky/Unlucky ne želim ni razmišljati.
    Mislim, da, milijarda je pretjerivanje, ali je opet dva do pet puta skuplje od Obsidiana...
    Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.

Datum registracije
    Nov 2005

Da, al preko praznika ces prije nafarmat Sweet Tooth neg sto ces nafarmat lovu za Obsidian, al ok. A i dok maxas Luxon/Kurzick imas lovu za sve sta ti je potrebno...

Jel' tko za GW2 kalendar za 2011?
    http://www.amazon.com/Guild-Wars-2011-C ... 220&sr=8-1

Senior Member My way or the highway
    Datum registracije
    Aug 2007

lol 12 dolara

No more mixing? OMG why??

Enhance your calm
    Odvalio sam se.

Malo o dungeonsima.
    http://www.killtenrats.com/2010/09/30/p ... -dungeons/
    Finally, the rewards that the dungeons provide will be statistically equal to rewards gained from other activities.SPlayers will be choosing rewards based on appearance rather than the tier of power. The rewards will also be given through a barter system, where each player will receive barter tokens rather than rolling for that one rare weapon with a 0.1% drop chance.

Datum registracije
    Nov 2005

Jej, znaci sad je sto posto sigurno da ostaje shema iz GW, nece se farmat dungeon radi epic itema sa epic statsima, nego radi epic skina <3

Datum registracije
    Nov 2005

Senior Member Fight fire with fire Aerial's Avatar
    Datum registracije
    May 2006

Dugo već nisam komentirao niš u vezi GW, a pogledavši ovih par previewa sam se sav ovlažio...
    Sviđa mi se personifikacija cijelog iskustva igranja i opremanja lika, samo se nadam da neće otići previše u nekakav sandbox mode sličan prvom GW.
    Ne znam za vas, ali meni nije baš bilo zabavno u GW što je armor kojeg mogu kupiti kod barba Miše u Lion's Archu za 2 kune statistički potpuno isti kao i onaj kojeg dobijem kad riskiram život 14 puta pokušavajući ubiti četveroglavog podzemnog crva nakon 2 sata probijanja kroz neku pećinu bogu iza nogu.

Shvaćam da bi skill uvijek trebao ownati gear i poštujem casual dimenziju, ali opet... prvi GW mi je baš zbog takvog sandbox sustava prilično brzo dosadio (u prvom redu PvE).

Uglavnom, jedina potencijalna zamjerka GW 2
    Sve ostalo vezano za GW2 je naravno mokri san
    Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Datum registracije
    Mar 2006

To je meni jedna od glavnih stvari zašto obožavam GW. Najbolji gear za lika košta ispod 20k. Sve iznad toga je šminka.
    Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.

40k
    Sta zaboravljamo na onaj Vigor od +50hpa?

Datum registracije
    Nov 2005

= Citat = Izvorno postao Aerial_51
    meni nije baš bilo zabavno u GW što je armor kojeg mogu kupiti kod barba Miše u Lion's Archu za 2 kune statistički potpuno isti kao i onaj kojeg dobijem kad riskiram život 14 puta pokušavajući ubiti četveroglavog podzemnog crva nakon 2 sata probijanja kroz neku pećinu bogu iza nogu.
    Da, al ti ces bit faca s tim armorom, imat ces xxx puta bolji skin od ovog koji ga je kupio kod barba Miše. I taj sistem je potreban radi PvPa

Datum registracije
    Aug 2007

Dugo već nisam komentirao niš u vezi GW, a pogledavši ovih par previewa sam se sav ovlažio...
    Sviđa mi se personifikacija cijelog iskustva igranja i opremanja lika, samo se nadam da neće otići previše u nekakav sandbox mode sličan prvom GW.
    Ne znam za vas, ali meni nije baš bilo zabavno u GW što je armor kojeg mogu kupiti kod barba Miše u Lion's Archu za 2 kune statistički potpuno isti kao i onaj kojeg dobijem kad riskiram život 14 puta pokušavajući ubiti četveroglavog podzemnog crva nakon 2 sata probijanja kroz neku pećinu bogu iza nogu.

Shvaćam da bi skill uvijek trebao ownati gear i poštujem casual dimenziju, ali opet... prvi GW mi je baš zbog takvog sandbox sustava prilično brzo dosadio (u prvom redu PvE).

Uglavnom, jedina potencijalna zamjerka GW 2
    Sve ostalo vezano za GW2 je naravno mokri san
    normalno jer zašto se mmoi igraju nego zbog itema. lulz

Datum registracije
    May 2006

A sigurno ne igram da zbarim onu rangericu s ružičastim longbowom

Worthaur, da, znam da je zbog PvP-a potrebna normalizacija. Doduše, nije ni teško podijeliti apekte na PvP i PvE; nek PvP zadrži svoja pravila, a PvE nek se drži progresa.
    Eto i famozni WoW je također odlučio otići u tom smijeru, pa u Cataclysmu PvP gear više nema tiere ni requiremente, nego je potpuno isti za casual Marijana koji klika na ikonu spella i hardcore Mirka koji koristi Razer Naga miš.

PvE je, po meni, druga priča. Trebao bi se zadržati neki progres. Ne kažem da je gear *jedini* razlog zbog kojeg bi netko 4 sata dnevno trpio 3 kretena u svojoj grupi koji se ne mogu maknuti iz vatre, ali naravno da je jedan od glavnih razloga.
    Ofc, tako i titule koje se dobivaju raznim postignućima, armori sexy awesome izgleda itd, sve to igra ulogu u motiviranju za progres.

Datum registracije
    Aug 2007

onak ono što su oni opisali kao pve, tj. continuing narrative ili tako nešto mi je puno bolje od ovih tvojih item grindova koji odražavaju progres. lol.
    A sigurno ne igram da zbarim onu rangericu s ružičastim longbowom
    ovdje pukušavaš bit smješan/mudar/spustit mi/bit glup?

Datum registracije
    May 2006

Pazi, i ja sam svojedobno grindao sa 55 monkom gold, platinum, bojao si bandanu u crveno da izgledam kao gusar i slično... I onda kad to obaviš, zapitaš se "ok što sad?".

Datum registracije
    Nov 2005

Pazi, i ja sam svojedobno grindao sa 55 monkom gold, platinum, bojao si bandanu u crveno da izgledam kao gusar i slično... I onda kad to obaviš, zapitaš se "ok što sad?".
    sad si zbunio rangera : (

Datum registracije
    Mar 2006

A i rangericu s ružičastim longbowom.

Datum registracije
    May 2006

A ček, on nije igrao GW?

...

Sigh, dođe mi da ga instaliram opet, čisto da na rangeru dobijem nekakav prokleti Silverwing Recurve, al se onda sjetim da će mi updateanje satrati 10 GB prometa i trajati dva dana

Datum registracije
    Nov 2005

John and Eric Answer Your Items and Loot Questions
    http://www.arena.net/blog/john-and-eric ... -questions

Datum registracije
    Aug 2007

o tom su bili pričali i kad sam se ja referiro na njihov "continuing narrative", dakle ako če se priča cjelo vrijeme nastavljat nekim updateovima to če bit pve content, nešto poput dobrog rpga kojeg igraš s prijateljima+imaš još pun kurac kozmetičkih stvari, dynamic eventova, a bože moj valjd češ i pvpat malo

Datum registracije
    May 2006

Um... usput, jel tko zna koliko su "teški" updateovi i patchevi koji dolaze na Proph+EOTN clean install?

Između par megabajta i par gigabajta jer GW ako si zaboravio ti ne skida updateove contenta na početku već tijekom igre.
    Mali patchevi za skillove i to da,na početku,ali ovo ne.

Datum registracije
    Mar 2006

Predlažem da staviš -image i odeš gledat crtić/seriju/film, ovisno o brzini veze.
    moj GW.dat je 3.63 gige, stoga imaš max 2 GB skidanja.

Datum registracije
    May 2006

= Citat = Izvorno postao mmorpg.com
    While you have your everyday life to deal with, you also have your Guild Wars life and cannot wait to see what has changed from the night before. This is something that World of Warcraft has not been able to fully accomplish. As many times as the Lich King is killed, he will still be there next week for another visit. Will this fully formed world truly give players an even greater canvas on which to paint their lives?
    Hm, dobro, sumnjam baš da će GW2 dati *toliku* slobodu interakcije sa svijetom, da svojim postupcima potpuno stvaramo ili eliminiramo određene evente/NPCeve?

Slične teme

1. Guild Wars
    By SnowFlake in forum Pljuvačnica
    Odgovora: 34
    Posljednji post: 24-10-2007, 14:30

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •