Rulace kao i svaki,nema sta
Evo, napokon izlazi i jedan od debitanata u svojoj klasi što se konzola tiče
dakle, mišljenja ?
http://www.gametrailers.com/video/ces-1 ... ismo/60631
http://www.gametrailers.com/video/ces-1 ... ismo/60629
dva filmeka sa GTtrailersa, doduše snimano kamerom
31.3.2010.
Rulace kao i svaki,nema sta
Grafički nije, ali gameplay-om i samim postojanjem je
Nisu ni GT1 i GT2 bili nešto posebno grafički u svoje vrijeme, to nije ni bit GT serijala.Izvorno postao flander
Četvorka me razočarala zbog retardiranih spec pointova, umjesto da igra predstavlja izazov sama po sebi, ja bi se kao trebao truditi skupiti što više spec bodova (koji ne donose ništa) time da stavljam slabiji auto u utrke - preloš koncept. Puno bolje je odrađeno u starijim naslovima gdje su utrke bile ograničene po snazi automobila pa se ne bi moglo dogoditi da auto bude previše jači od konkurencije.
zna se sta je GT serijal...savresenstvo za ljubitelje auta...takva će biti i ova igra...kakvi gridovi nfsovi kurci palci ovo je tata mata utrkivanja
Kad su izašli 3 i 4, nisam se mogao naigrati koliko su dobri (tj. još uvijek ih igram).... Još nakon što kupim PSP, planiram i kupiti GT za njega.... živo me zanima kakav je ovaj
I am an island.
ma bitno da ide BRUUUUM BRUUUUMMMMM.......
I am an island.
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
Gran Turismo je po meni najbolja trkačina bolja mi je od Shift-a i od Grida(koji mi se nije nešto posebno sviđao)
Ponajprije, GT5 je simulacija dok Grid i Shift su arkade/simulacije... Tako da ću čuvat Grid ako mi ikad dođe da samo pičim.....
Najluksuznije izdanje nadolazeceg hita paprenih 1370kn
Planira tko uzet?
Fakat su pretjerali sa cjenom al izgleda jako primamljivo. Al za tu lovu dobis g25 pa mi izgleda manje primamljivoIzvorno postao Deadwalker
Majo božja koje preseravanje -.-
AMD Phenom™ II X4 955 BE @ 3.50 GHz
AMD Radeon™ HD 7770 1GB GDDR5
ASUS M5A99X EVO
2x2GB DDR3 Corsair ValueSelect @ 1333 MHz
Corsair CX430 430W
Bitno da je svima sc collectors edition bio urnebesno skup.
Won't Bow Don't Know How.
Malo kiše, malo snijega, malo noći i reflectiona i pokoji particle...dobar je ovaj ps3 i gt5, otkrivaju nove stvari.
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
2d publika u 8 sekundi, prekrasan je PS 3, prekrasan...
Look at us. Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Sunce mu, odmah vadim 1400kn iz Kinect fonda i trk po PS3!
I am an island.