Kvragu, ja ga samo za Xbox imam -.-'.... Mogao sam bit pametan i kupit sa komp -.-'
Valve se ispričao korisnicima Steama koji su greškom anti-cheat sustava pobrali ban, a sam im je Gabe Newell poslao mail zbog kojeg ćete poželjeti da ste i vi pobrali bananu. Valve je tako kao znak isprike svim bananim igračima poklonio Left 4 Dead 2, i to dva puta - jedan za korisnike i drugi za poklon prijatelju.
Kvragu, ja ga samo za Xbox imam -.-'.... Mogao sam bit pametan i kupit sa komp -.-'
I am an island.
Ako ima koga takvog na forumu, wink wink wink wink za L4D2 gift
Look at us. Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
steta sto je mw2 daleko od popularne igre ovdjeIzvorno postao Feanor
Prvi put da vidim smajlić pored rečenice NISAM POBRAO BAN! ...Izvorno postao solo
I am an island.
Da valja bio bi popularniji :3Izvorno postao Constantine
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Dakle ak igrash shrot od igre poput MW2 online i pokupish ban dobijesh josh jednu "manje" shrot igru u 2 primjerka...
odlicno ak mislish svo troje prodat i naci si curu
Prosirite horizonte, pusite dinamit!
L4D2 je daleko od šrot igre, štoviše jedna je od boljih igara u svom žanru i tematici te neusporediva s MW2
C2D E8400 @3.6 GHz + Scythe Katana 3 / Gigabyte GA-EP45-DS3 / Gainward HD 4850 512 MB/ 2 x 2 GB Kingmax DDR2-800 / WDC 640 GB / Corsair 450 W / LG W2361 23'' Wide / Logitech 5.1 X-530 / Chillstream / W7 Ultimate64bit
Ne brine mene to,mene brine što je L4D2 daleko od dobre igre.Izvorno postao Constantine
ofc,na to sam i mislio.Izvorno postao McPingvin_v2.0
Je, po čemu to?Izvorno postao Nodakim
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
pa valjda je htio reci da je bolja od dobre, dakle uber dobra
Prosirite horizonte, pusite dinamit!
trazio ono za alien swarm iz prvog lica i tek sad ovo vidio na pcp stranici....ja pokupio ban ali vjerovatno zato jer je moj cod iz USA-e....a l4d2 sam podjelio sorry guys
Valve je jedna vrlo uzorna kompanija za razliku od bahatih AB, EA i ubosofta