kad bude gotov, uslikaj ga. da vidimo našu diku.
@ Bartuc: Pa kužim i ja, takve su stvari najboljeZato i pitah za iskustva...
@Sickmanno:heheheee
Eh, sad...pa osim udaranja mišem/tipkovnicom i škripanja po tabletu stol bi trebao podnijet jedno 2-3 kile stripova, steering wheel i imati dio glatke površine za crtanjeIzvorno postao Tegla Ajvara
Za ostale stvari imam stol u kuhinji hahaa..
Eee, hvala ti! Bacih oko na link, ne čini mi se loša firma, malo ću se još informirati oko svega pa vjerojatno tako i napravimIzvorno postao W1k1n6
Skicu već imam, samo je moram doraditi u Illustratoru, a dečku/frendu/ostalima nedam stol jer ću se gadno naživcirat' ako počnu brljati po tome...Radije zovnem ekipu iz dobrog starog "A je to"
![]()
Enivejz, hvala svima, nisam očekivala ni toliko stolara ni toliko dobre volje![]()
![]()
kad bude gotov, uslikaj ga. da vidimo našu diku.
Demo![]()
To mi je odmah palo na pamet, samo sam bio prelijen tražiti to![]()
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Ček, ček...da rezimiramo, asocijacija "demo" je u vašim glavama nastala nakon što nisam ovdje postala sliku svog stola kojeg nisam ni napravila jer sam shvatila da je ZASAD i stari dovoljno u redu?
Da se zahvalim za trud.. još jednom...tenkju za informacije, nemaju svi muškarci vremena kao vi
a ja, kad skupim kojih 500 kn, počinjem ga praviti...skice, nažalost, ne dijelim jer nisu gotove...eto![]()
![]()
Koliko god ste divni, baš me razočarate tu i tamo s nekim upadima...![]()
viewtopic.php?f=9&t=28449
pridonosim zajednici