Meni je Windows Movie Maker bio dovoljan![]()
Dakle trebali bi mi programi za obradu videa, ako mozete preporucit par jednostavnih i par pro. Za npr dodavanje slow-mo efekta, ubacivanje zvuka, ubacivanje efekta na video poput slova i drugih kompleksnijih radnji... ugl, za poprilčno sve![]()
AMD Phenomâ„¢ II X4 955 BE @ 3.50 GHz
AMD Radeonâ„¢ HD 7770 1GB GDDR5
ASUS M5A99X EVO
2x2GB DDR3 Corsair ValueSelect @ 1333 MHz
Corsair CX430 430W
Meni je Windows Movie Maker bio dovoljan![]()
Sony Vegas je dobar pro program.
Jao kako volim ovakve posotve, jesi ti uopce procitao trazim nesto kompleksnije, neznan koliko npr. mogu s Vegason napravit, i mislin slow-mo kao npr oni iz filmova glatki, a ne one mutave isprekidane.
EDIT:, da imam Vegas, ali nisam bas pokusavao radit nesto u njemu, zanima me jel teško naucit s njim radit, sjecam se da su mi photoshop kad sam pocea svi govorili kako je teško, al san više manje brzo pohvata konce i svatia radit u njemu, no dobro, u photshopu svakog dana mozes naucit nesto novo, npr bili za mjesec dva rada naucio neke osnove i normalne cake u Vegasu?
ASUS M5A99X EVO
Corsair CX430 430W
vDub je dobar za izrezivanje
Home za pocetak cuta i end za kraj ... i onda file-> save as avi
@ Izgubljeni
Pa mislim da bi, program je prilično preglednog sučelja i nije ga teško za shvatiti. Jednostavnije sam stvari poput spomenutoga usporavanja i ubrzavanja videa, ubacivanja efekata, slova, zvukova i sličnih stvari polovio nakon par dana proučavanja po njemu. Koliko vidim, imaš i dosta tutoriala po netu, što će ti vjerojatno olakšati vježbanje.
Nabavi Adobe After Effects i pogledaj početničke tutove na www.videocopilot.net
[center:gz2o94qw]"Čovjek bez brkova je kao žena sa njima."[/center:gz2o94qw]
lol?Izvorno postao Raz
Program je u najmanju ruku smece. Nepotrebno je kompliciran i moze gotovo sve kao i Cyberlink PowerDirector 8 kojeg i preporucujem ^^
aham. vegas owna
ajd daj mi taj svoj video uredak napravljen u vegasu <_<
inace jedini pro program je Adobe Premier PRO...sve ostalo je tu negdje (Vegas, PowerDirector, Pinnacle Studio, VideoStudio....)
Eh da zaboravih napomenuti da je jos i PowerDirector gotovo duplo jeftiniji od konkurencije...ako to sta znaci ^^
Koklko sam opazio večina fragmovie videa po netu re rađena sa Vegas+AE.
Nikako se nemože reči da je smeće.
Osobno imam osnovno znanje za rad u premieru i bome kad se shvate neke osnove ostalo se čini dosta lagano. Jedino je mozak granica![]()
Ja ga nazivam smecem jerbo je nepotrebno kompliciran. Inace kasnije sam se "ispravio".
Uostalom hrpa ljudi preporucuje Vegas bez da je uopce u njemu i radila...
Da imam ja Vegas vec, tako da uz to jos nabavim i After Effects ili Premier pro?
ASUS M5A99X EVO
Corsair CX430 430W
AE je za efekte a premiere je, ajmo reči isto što i vegas.
Dakle AE, si nabavi ako misliš radit neke komplicirane efekte. ako misliš bit normalan korisnik onda ti je jedan program dovoljan.hehe a et ja znam radit u premieru pa bi ga uvjek prije uzeo a po vegasu neželim pljuvat jer sam ga upalio i ugasio kad sa vidio da na prvi pogled nije sličan premieruIzvorno postao Sickmanno1
![]()
Nije. Mala je razlika. U sedmici sam napravio prvih par reviewova....
vidi se da je program sranjeIzvorno postao Sickmanno1
malo zafrkavam![]()
Nije problem u programu koliko je u meni
Da, program nije nesto narocito mocan, ali je user frendly, tj. full jednostavan. Za moje potrebe sasvim dovoljno![]()
Da vidim da preko nejga uploadaš direktno na youtube.
Yep. Dok napravis video, on ti direktno napravi produkciju i odmah kad zavrsio posalje na youtube. Mogao bi raditi i u vecoj kvaliteti ali i ovako mi treba 2 sata da uploudam lolIzvorno postao RIDER32
![]()
Sony Vegas Pro, najbolji program za obradu videa. Doduse, malo se tesko snaci na pocetku i tezak je, ali kasnije u njemu radis sa lakocom.
A za 'teske pocetnike' - Movie Maker je odlican program, ima sve sto ti treba a i jednostavan za koristiti. Pozdrav i sretno!
Zanima me ako iko zna neke dobre video tutove za Vegas, kao što su Tutvid, za dreamweaver, flash i photoshop?
ASUS M5A99X EVO
Corsair CX430 430W
E sry na dobule postu ali dali mi neko može objasniti razliku između Adobre Premiere i Adobe Effects? Tj. objasniti za što jedan služi a za što drugi.
ASUS M5A99X EVO
Corsair CX430 430W
Premiel je program za obradu videa, a "Adobe Effects" ti sjuži da dodavanje i pravljenje specialnih efekata, npr ona slova što se vrte, i ostale gluposti....
I neije Adobe Effects nego Adobe AFTER Effects!
da da znam, nego mi je ljeno pisat, znaci u kombinaciji s to 2, Sony Vegas mi je poprilicno beskoristan?
ASUS M5A99X EVO
Corsair CX430 430W