Evo jučer sam dobio flat adsl,zato sam doma igrao samo SP,al u igraoni obavezno COD u MP preko xfirea,sad kad imam pravu vezu budemo vidli,ali neke SP igre se ne smiju propustiti,zbog priče koju SP nudi.
Evo jučer sam dobio flat adsl,zato sam doma igrao samo SP,al u igraoni obavezno COD u MP preko xfirea,sad kad imam pravu vezu budemo vidli,ali neke SP igre se ne smiju propustiti,zbog priče koju SP nudi.
MP. Zanimljivije je igrati protiv/sa frenovima, a i skill dolazi do izražaja![]()
Multiplayer- Gdje drugdje se mozete zaderat 'BOOM HEADSHOT!' na kraju tog killing spreea.
SP all the way.
Jedina MP igra koju namjeravam igrat je Star Wars: The Old Republic.
Muka mi je kad vidim ozbiljnost koju fura dosta MP igrača, kad zabava odjednom postane obaveza.
Fuj.
SP isključivo .Ponekad samo nogomet u dvoje ako se to može nazvati MP .Fora mi se naslađivati kad nekome zabijem gol i to mu onda pokazati .Imam jednog kompića sa kojim ponekad bacim PES i Tekken...koji su to mečevi , trgaju se gamepadovi od stiskanja.
Mrežne pucačine su mi jako brzo dosade , treba mi nekakav scenarij , nekakav smisao u igri .MMO si ne mogu ni zamisliti da igram .
Dok nisam imao net silno sam želio igrati MP ali nakon što sam dobio net i igrao neke naslove preko neta (Trackmania, UT2004, PES 6) minula me želja.![]()
SP for life. Osim ako se neka ekipa skupi da igramo MP ali to je onda vise zajebancija nego igranje.
Bila je mojaIzvorno postao PR3DAT0R
![]()
I SAM ZATO SI MORO POSTAT?Izvorno postao CrazySmurf
Kad je riječ o PC-u,singleplayer all the way
Multiplayer igram jedino kada se ekipa skupi u igraoni,a i to je 2/3x na mjesec max.
Multiplayer mi je mnogo zabavniji u društvu,konzole su stvorene za to![]()
skoro pa mp only..
ali nemam nista protiv dobrog spa.
#paperplatoongoonz