koliko ce kostat digitalno izdanje sc2,ne vidim nigdje cijenu,samo preorder.
koliko ce kostat digitalno izdanje sc2,ne vidim nigdje cijenu,samo preorder.
Mislim da nekih 60$, a za Europu onda vjerojatno 60€ (nadam se da nije tako, nego je jeftinije, ali sumnjam)
Al nvm, meni stize na vrata moja kopija standard editiona. Steta kaj CE tezi preko kile
A.K.A 7h30n
Izvorno postao Terran Marine
Only the dead have seen the end of war.
IIIIII.... mi nismo na popisu.... naravno.Izvorno postao Ray
Budi sretan da imaš uopšte ponoćnu prodaju. Ovdje nisu za to čuli. Kontao sam ostati u hrv. do 27.ali sam onda ušao u algoritam i potrošio sve pare
Ma znam to.. ali nema Blizzardovaca i svih onih dodatnih aktivnosti. Nema veze glavno da igra dode, ja definitivno dolazim.
Izvorno postao Mirogamemasta
Khm, khm.
Only the dead have seen the end of war.
E bas to!
Prije su trebali dofurat Queen of Blades al ajde Ne dolazim danas, malo mi se budžet preusmjerio na neke važnije stvari, tak da igru kupujem tokom 8mj.
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
Ja sam narucija tako da sutra idem po komad. Samo nisam siguran jel cijena 455 ili 495kn?? Nije toliko bitno al imam te dvi nepotvrđene informacije.. Uglavnom helll it's about time!!!
450kn je ipak, bar ako je Algoritmu vjerovati.
http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod ... &id=140555
kad izlaze ovi ostali dijelovi i po cemu se ovaj dio razlikuje od ostalih?
neznam iz koje su vas ludnice pustili
al skoro 500kn dat za tu igru
no way
Intel core i7 5820k 3.3 ghz // nVidia gtx 970 // 12gb ram ddr4 // gigabyte ud4 x99 // ssd samsung 128 gb // hdd caviar black 500gb // dvd rw samsung // internal card reader // xfx 750w
x3 za sve nastavke.
50 do eventualno 100kn skuplje od ostalih igara, totalno nebitno. Manje pljugajte i pijte kroz mjesec pa će vam ovih 450kn bit dostupno
da imam para kupio bi al da imam para kupio bi 20% igrica kaj su dosle kod nas kolekcionarska vrijednost da imam para imao bi i komp koji moze pokrenuti SC2 pa bi ga i kupio
ovak ne...
DELL Inspiron 3737
17.3" (1600x900) , i7-4500U 1.8 GHz , 8GB DDR3 1600MHz, 1TB HDD, AMD Radeon HD 8870M 2GB DDR3
Logitech MX518 i Sennheiser RS 120
nepijem, nepusim, nit inace kupujem orginal igre
i ako neku imam orginal, onda sam ju dobio na poklon
al za ovo dat te pare nooooo
Intel core i7 5820k 3.3 ghz // nVidia gtx 970 // 12gb ram ddr4 // gigabyte ud4 x99 // ssd samsung 128 gb // hdd caviar black 500gb // dvd rw samsung // internal card reader // xfx 750w
imam org diablo 2 kaj mi stara kupila sa kompom imat cu i D3 cim dodje D
DELL Inspiron 3737
17.3" (1600x900) , i7-4500U 1.8 GHz , 8GB DDR3 1600MHz, 1TB HDD, AMD Radeon HD 8870M 2GB DDR3
Izvorno postao Tegla Ajvara
Kad pocnes zarađivat dat ces te pare za igru proizvođacu vrhunskog renomea bez beda jer nudi mnogo mnogo sati zabave i gušta
Prokleti koreanci vec igraju sad..
a jbg ^^ preseli se u koreu pa uzivaj
DELL Inspiron 3737
Ovaj vikend sam pokušavao čim više spavat i akumulirat snagu, jer od sutra pa idućih par dana neću ni oka sklopit
ko kaze da vec neuzivam
jedinu igru za koju sam skupio pare u gvozdenima 500 kn je bc2 i nisam kupio na kraju
to bi mi bio najveci fail u zivotu
al zamisli dodjem u trgovinu i istresem kesu i kazem kuji: broj!
a nemre odbit, mora sve prebrojat
jedina igra koju cu sigurno kupit bez obzira na sve je generals 2 ako ikad se napravi ili izadje
Izvorno postao Arbiter of Change
Kak ti sve pratiš, svaka čast
Tegla Ajvara, na sta apeliras? Da su ljudi koji kupuju orginale glupani?
Grow up...
Rađe ću uživati u igri kupljenoj svojim novcem i znat da je moja nego se skrivat ko picajzla i polovično (a ni toliko) uživat u nečemu što me koštalo prometa i ono najvažnije, vremena. Kupovina i odnos prema igrama je i odraz čovjeka kako se ponaša prema ostalim stvarima i osobama...Izvorno postao Sickmanno1
I am an island.
pa i nemora bit tak. jer zast bi bacio pare na igru koju cu jednom prec i vise nikad pogledat?
dat tolke pare na 2 do 5 dana zabave je promasaj cisti.
neigram nis prek mpa nit me to nes extra privlaci, al ovo je za nas standard preskupo
najmanji je problem nekom svabi pljunit 50-60 eura za orginal, kad je kodnjih prosjecna placa u eurima ko kodnas u kunama, a i ostale neke osnovne stvari su im jeftinije
da je 50 kn, mozda bi zazmirio i bacio tolko, al ovak nea sanse
malo je pregruba rjec ''glupani''Izvorno postao Nee Joe Hendrix
al ono, ili imaju, il im nije bas lako
al to da ja neigram orginale i nije tak, ima fanatika ko i vi koji kupuju i od kojih posudim na par dana da se izdovoljim
kad bi postojalo nesta tipa videoteka di se iznajmi igra tipa 5kn po danu, to bi mi bilo savrseno
Ja cu mu posudit svoj orginal, da covijek moze komentirati. Jel tako Aral, sve smo već dogovorili?Izvorno postao Aral
Look at us. Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality