ne čitaš.. ako metnem bijelu neonku, ploča se aktivira kao da je UV lampa unutra.. suxx..
ne čitaš.. ako metnem bijelu neonku, ploča se aktivira kao da je UV lampa unutra.. suxx..
[center:tmc6d2x6]I am my own god, I do as I please....
[/center:tmc6d2x6]
@Gwin_ nema šta, stvarno lijepo, also 1000W napajanje rula
booyaka
1000 W napajanje - američki megalomanski... ali lijepo nonetheless...Izvorno postao fear
![]()
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
RAPALJE - wat zullen we drinken
Dok nestavis 2xGTX480 i onda places![]()
samo što je gwin svojedobno unutra nagurao 2x HD4870 i jednu 9800GT za fizikuIzvorno postao IGoR_2803
sad dolaze ili dvije GTX460-1024MB ili dvije HD5850, ovisi kolka mi lova sjedne..
nije to niš megalomanski.. zna se točno gdje je napajanju "sweet spot" u kojem najbolje radi..
nVidia, nVidia
Navijam samo ^^
a baš se dvoumim.. danas sam ih testirao, onak.. ne znam tko im je dizajnirao čip, ali nisu ga platili dovoljno..
čak ni činjenica da ima CF ploču nije problem, najmanji problem je natjerat SLI na njoj, ali sam taman posložio kablove ;D
E jebiga, ak ti neznas![]()
mda, pa nećeš valjda sicka slušati...))
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
da.. na kraju ću kupit Aresa i mirna bosna..
Os mi dat kutiju, tj. brifcase? xD
Napokon da je i nVidia za neš korisna:Izvorno postao Sickmanno1
Gwine, Asusov Ares je ekstrem, toliko i košta. Ako hoćeš i možeš, što ne.
No zar ti jedna obična HD 5850 ili neka s uber hlađenjem ne bu dost? Barem do iduće ATI generacije...
Pricas to covjeku koji je kupio 2x4870 kad su izasle i koji ima 1kW napajanje ^^
dosta? naravno da ne bude dosta..Izvorno postao marijanovic
a s čim ću se onda kurčit tu po forumu??
znam kakva je, prekjučer sam ih overclockao do besvijesti u labu.. ali nije to to..
nema to onaj "WOW" efekt![]()
pa imaš onu MSI Cyclone..
moram priznati da se i meni sviđa ta mala 460... nisam očekivao ali izgleda da će nvidia ipak izvući nešto pametno iz fermija....
Možda ovime?Izvorno postao Gwin
Birao sam između Asus Ares kartice i ove HD 5850, mogao sam bez problema uzeti i obje ali izabrao sam racionalniju opciju koja bi vama svima mogla biti na primjer.
Odabrao sam jednu HD 5850. Zato djeco, ne pretjerujte s grafičkima, nisu to automobili pa da se njihovom veličinom nadoknađuje što je neš drugo malo...
Ako se baš oš "kurčiti" uzmi dvije Aresice. I neki jači procesor. Uzeo bi takve kartice uz procesor srednje klase, fail.
marijanoviću.. znam da je tebi kao informatičaru teško, ali probaj koji put pročitat neki udžbenik iz hrvatskog
http://hr.wikipedia.org/wiki/Ironija
Kupio s od vlastitih para 5850?![]()
I ja sam mogo birati između x2 550 i x4 955 i između rušnog jeftinog ašroka i skupog predivnog gigabytea. Znaš šta sam uzeo... fetiš je bio jači od mene![]()
Istina . GTX 460 je odlična kartica .Srezali su potrošnju u normalne granice kao i grijanje .Performanse su odlične i vrijede svaku kunu .Konačno , odlična kartica nakon odlične 260-deseteke . Ima ih kod nas već po 1500 kn. .Bravo za Nvidiju.
Napisao post nakon što sam zeksao pivice od litre i to nakon hebanja osam satne šihte na poslu pri ovim temperaturama .
Jeste. Pasala bi mi ko budali šamar. Samo da imam 2k kn platio bi vozački do kraja i kupio kacigu a ne grafuIzvorno postao Niko Bellic
![]()
Ma pala bi i kod mene nova grafa samo da imam dobar posao, a ostatak konfe nebi taknio bar narednih 4-5 godina.
Bome, prva nevidia koja me nakon dugo vremena očarala.![]()