Novi Holocron video. Holy shit, veže se uz KotOR, zajedno s Revanom i Malakom.
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/setV ... deoId/1745
WOO-fucking-HOO
Novi epski cinematic...jedino od toga bolje može biti datum izlaska, i detalji oko igre (podklase mjesečna pretplata i slično)
- Always angry, all the time -
Novi Holocron video. Holy shit, veže se uz KotOR, zajedno s Revanom i Malakom.
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/setV ... deoId/1745
Jučer pogledao, i pomislio da li su u planu imali sith emperora u doba kad su radili kotor ili su samo ovo zajedno uklopili...ukoliko su ga u planu imali još onomad...BioWare imas tvarno dugoročne planove izrade igara...
Sve u svemu zanima me hoće li uopšte spomenuti jedi exile-a, jer on je možda i bitnija donekle figura od Revana, iako nije iz BioWare-a izašao...i Holy cow, revan ima backhand grip...kao i starkiller...
Ne mogu vjerovati došao do pola trailera i...marak..."copyright claim by EA"...ali u pola videa...aaaaahhhhhhh proklet bio EA
Tenks AoC...Trailer je sjajan,
Koliko god da planiram s jedijem igrat, toliko me i trooper privlači, kako zbog trailera, tako i zbog toga što će igrnja s njim biti najsličnije ME II...
Al opet trooperi nema silu i saber....
Predobar trailer, yebemti sile mi cure![]()
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
pogledao sam sad sve filmiće, stvarno su epic.
btw, na jednom sam pročitao da je za bioware ekipu samo jedinica canon jer su je oni radili, a nadam se da to nije istina
Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free.
Ovaj treiler je bolje od Episode I, II i III zajedno
PRE PRE DOBRO. DeusEX trejler je odlican, ali ovo je Savrsenstvo![]()
Hadouken.
I još malo detalja kao, npr, da će svaki igrač dobiti svoj brod i slično.
http://www.gametrailers.com/video/e3-20 ... ars/101355
Hmmm zanimljivo...mislim da neće biti upravljanja brodovima, al je sjajno...
Al tek sutra (danas?) gameplay, i ko zna možda relaease date...
Isusati boga dragog, koji trailer. Svršio sam majke mi. Bioware FTW!¨Čak sam i počeo lajkat SW pomaloŠteta kaj ovo nikad neću igrat, ne volim mmo-e
![]()
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
Što? Ni ja nisam fan MMO-ova, za života nisam ni jedan ni pogledao, čak nisam ni toliki RPG fan, al ovo tako planiram igrati, čak i da nije SW...to što jeste je samo dodatni bonus...
@Aral
O, igrat ćeš, igrat. Ovo svi igramo!![]()
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Stavljam na mob![]()
Nego, kakav će način plačanja bit, nešto u stilu wow-a ili?
Prvi trailer je bio genijalan, drugi je genijalan na n-tu....
Svaka cast kompaniji koja im radi cinematicse...znao sam kako se zovu, ali sam i zaboravio...godine, sta cete...
Kakve smo sreće dobićemo još jedani cinematic na sljedećem E3, taman prije izlaska igre...
BTW kako je treba zaustavila saber rukom....
Blur Studios
To je ekipa koja im radi cinematicse...
Nitko ništa, vidim.![]()
Ovi gameplayi nisu baš bitni zbog gameplaya koliko zbog stvari koje otkrivaju: full-VA za dijaloge (bitne ili ne, još upitno), Twi'leksi kao rasa i više glasova za svaku pojedinu rasu (možda ovise o klasi). Brodovi će se izgleda moći ukrašavati kao kuće u drugim MMO-ovima tipa Everquest 2, ali još zanimljivija je izjava BioWare-a da bi oni ili stavili space combat odmah na početku ili uopće ne bi. Nada?
E3 2010: Lightsaber Gameplay
E3 2010: Trooper Gameplay
E3 2010: Field Action Gameplay
E3 2010: Player Ships Trailer