Predobro si to uradio.Izvorno postao RIDER32
za trud, ideja
.
Igor je upravu. Ekspozicija je prtedugacka jer je blic ugašen tako da ima manje svijetlosti i zatvarač ostaje duže otvoren i upija najmanje tresakanje rukeIzvorno postao Mirogamemasta
![]()
![]()
Aj da i ja neš napokon stavim![]()
pošto mi je sve crno osim napajanja i pržilice, nije bilo cool pa sam malo našiljio prste i latio se posla![]()
before:
After:![]()
Pa sad recte ko ima najsexy napajanje u kvartu![]()
Imam još novosti iznutra a bome i izvana pa stavim poslje kad poslikam. mrak je pa je ekspozocoja loša![]()
Predobro si to uradio.Izvorno postao RIDER32
za trud, ideja
.
faja
AMDS<3
da da ofcIzvorno postao Niko Bellic
![]()
ugl riječ je o "novom" zvučenju u sobiteškom 225W ali nažalost još nije uspostavljeno da radi na kompu.. al bit će, nežuri mi se.
I 2 ventilatora koja sam taođer morao inprovizirati ali i to je prošlo bolje nego što sam planirao da će ispast.
Hehe cool ideja, lijepo si to izveo.![]()
„I know from the history of my own planet that change is difficult. New ideas are often greeted with skepticism, even fear.
But sometimes those ideas are accepted, and when they are... progress is made. Eyes are opened.“ -Commander Chakotay
Fala![]()
Ovo AMD sam zanju vece kada sam završio, radio sam 4 sata, a još da nepricam kolko sam vremena proveo razmišljajuci kakocu to izvesti. jer nije nimalo lako sjeckati nešto užasno ljepljivo i savitljivo. Vec sam tio odustati al onda sam reko ma idem pokušati pa kud puklo da puklo. I uspio sam![]()
Da nisi stavljao to zeleno AMD bilo bi lijepo napajanje.
To zeleno malo ruši dojam, al svejedno je ok.
A valjda bi ali da nebude monotono... kompleksnije - unikatnije - bolje ^^
Više sam ja zadovoljan nego što je ispalo dobro.. meni za dušu![]()
jooj cek pa znaš da sam ja jedna velika ljencina
Aj eo samo za tebe oma cu napravit -.-
Ventilatori:
Prebrikani na 5 volta kako bi bili necujni. Okrenuti su da zrak dužu prema gore da mi prašina neupada odozgo u kučište. Jedan je normalno zašarafljen a drugi je učvršćen koncemjer nije mogao stajati normalno u svojim rupama jer je pržilica preduboka i pržua se preko rašetaka za fentilatore. Vidi se i pržilica koja je također izljepljena crnom izolirkom.
Još jedan bijeli ventilator koji sam dobio sa kučištem sam stavio sprjeda da puše po diskovima koji su sada ledeni. jedan je 24 a drugi 28 stupnjeva.
Zvučnjaci:
Kučno kino koje sam dobio za krizmu mi stojalo u denvnom boravku di niko nikad ništa nije gledo pa mi bilo žao da propada i dovuko sam si ga u sobu Još samo moram kupit kabel da ga spojim na komp. Imo sam vec jedan al sam ga dao frendu pa mi sad glupo rec da mi ga vrati a i njemu treba. Riječ je o Samsung HT-P10
woofera nikad dosta
Eo sve na stolu: Da pretrpano al naviko sam se...![]()
I kućište iznutra:
U biti grafa je "usko grlo" ali to me više ni ne interesira jer je za moje potrebe super, još samo planiram uzet WD Green 1TB, al mi nije hića sa prostorom tako da ce to malo pricekat.
Ja prezadovoljan.
Sretan sada?![]()
nezz za tebe al ja više volim kad su sve originalne naljepnice gore.
Al aj razmotrit ću još ideju![]()
Možda ih cijele puknem u neku drugu boju jer mi se crveno neuklapa sa nicim u kompu.
ja bi isto ko marijanović maknuo ovaj zeleni amd sa napajanja... ubija cjelokupni dojam...![]()
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
RAPALJE - wat zullen we drinken
jel to xilence red wing vent? imam jedan takav i nisam uopće na njemu imao naljepnicu...
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
12 cm na prednjoj masci kućišta za upuhivanje zraka... ima u ovome threadu i slika negdje...Izvorno postao Niko Bellic
Nezz šta su ali platio sam ih 25kn (u oblišnjoj trgovini je "isti" vent 75kn i ima drugačiju kutiju) po komadu i nigdje nepiše koji je model. Tek sam kod bar koda pronašo ovo: "XPF120.R".
Imam i ja Xilence Red Wing ali od 8 cm, služi mi za ispuh.
Sasvim solidan hladnjak za svoju cijenu (25-30 Kn).
@Shaka:
Sve super kao i inače.
Samo naranđasti ventovi bodu u oči.
Ocjena 4.5/5.
@Shaka_pobriši malo prašinu na naranđastim ventovima![]()
Nego kad češ opet promijeniti grafu^^
booyaka
Shaka gdje si kupio killer za proc i koliko je kostao?
Zanima me temp u idle i pod opterecenjem.
Odeš na google...pišeš corsair (vjerovatno vidiš da na kileru piše corsair)Izvorno postao Mirogamemasta
Nađeš isti kiler na toj stranici.
Znaš kako se taj kiler zove.
Ideš opet na google...pišeš nabava
U tražilici napišeš ime kilera...
Dobiješ sve odgovore u manje od 2min....
mislim da bi mu trebalo vise od 2 min..ali noohIzvorno postao Doctor Freak
![]()
Izvorno postao Doctor Freak
Mozda covjek vise vjeruje kolegama sa foruma, nego nekim, ponekad zanimljivim testovima sitova..
Tako je!Jos kad bi Shaka htio odgovoriti...
![]()
Bilo bi ljepo da kaze tek informacije radi.
Mislio sam kupiti ovakvo hlađenje, ali mi je frend rekao da se ne zezam sa tim, jer je cuo da je nekima znalo nakon nekog vremena procuriti vodeno hlađenje.
Bolje je igrati na sigurniju verziju i hladiti zrakom. Necu ipak riskirati sa komponentama.
Koliko znam sick je imao problema sa vodenim.
Ali taj corsair je potpuno zatvorena cijelina i nema ti šta procuriti (osim ako silom nepresjećeš cijevi).
namontiraš cijeli hladnjak a nesmoćiš ruke![]()
Neznam o kakvom curenju si cuo ali sumnjam da ovo bude procurilo,ionako ima jako malo vode svega 1.5-2 decilitara...
Ja sam trenutno zadovoljan jer sam kiler od vodenog premjestio na vrh kucista i sada obavlja ovaj xigmatek zadatak hladenja kilera,temp su na i5 u idleu oko 32C clockan naravno na 3.8ghz...load nisam probavao ali mislim da nije prelazilo nikad 60C
Inace sto se grafe tice,mjenjam za slabije uz nadoplatu pa primam ponude na pm...