OvaSbi ti bila dobar izbor .
Ja bih zelio neku novu graficku za racunalo... Pise mi da mi je racunalo ACPI x86 based PC,koju bolju graficku mogu nabaviti za takvo racunalo?
OvaSbi ti bila dobar izbor .
Izvorno postao bezimeni
Ja ipak mislim da bi GTX480 bila bolji izbor za toliko mocnu platformu
Nisam želio pretjerivati .Moda ne igra jako zahtjevne igre .
Preporučam zadnji nVidia Fermi.
Ili ako više voli ATI, onda onaj njihov FireGL. Ovaj V5800 ili kako već.
nemojte ga zajebavat...
Ja trazim neku jeftiniju... nisam znao da mi je racunalo tak dobro xD
Izvorno postao Akorn
čovječe pročitaj pravila prije nego li otvaraš temu , moš pročitat ono kako ne ispast idiot , pa nismo vidoviti da znamo koliko novca ćeš bacit na karticu i koji pc imaš i zašto ti služi
AMD ATHLON X2 7750BE @3.2GHz ZALMAN 9500LED
GIGABYTE MA770-DS3 REV. 2.0
2X1GB G.SKILL PK PC8500 1066 MHz
POWERCOLOR HD4850 PLAY
2X500GB SAMSUNG F1
SEASONIC S12II 430W
Evo ovako: Za graficku bi htio potrosit oko 1000kn il manje, koristio bi racunalo za igranje video igrica i moja konfiguracija je: Procesor Intel (R) Celeron (R) CPU 2.80 ghz,graficka mi je Intel (R) 82945G Express Chipset Family 128 mb intergrirana, imam Windows 7 instaliran...
majko mila....
Mogao bi nam navesti i koliko RAM-a imaš, a s tim procesorom ne možeš ti igrati ništa, pogledaj minimalne zahtjeve današnjih igara, uvijek je naveden dvojezgreni procesor, da ne spominjemo četverojezgrene. A ako ideš mijenjati procesor, onda ideš mijenjati i matičnu ploču, a onda i napajanje, ako misliš igrati išta danas ne možeš samo novu grafičku karticu uzeti, trebati će ti novo računalo.
Znam... al nemam love bas da kupim racunalo sad,usput imam 1 gigu rama
nesiplati ti se ulagat u grafičku jer nećeš dobit ništa bolje zbog toga što imaš veliku kočnicu procesor i samo 1gb ram-a mogu si zamislit kakvo napajanje tek imaš
moj savjet .. prodaj sve to za male pare hard disk i optiku zadrži i za 3000kn imaš 5 puta bolji pc od sadašnjeg
AMD ATHLON X2 7750BE @3.2GHz ZALMAN 9500LED
GIGABYTE MA770-DS3 REV. 2.0
2X1GB G.SKILL PK PC8500 1066 MHz
POWERCOLOR HD4850 PLAY
2X500GB SAMSUNG F1
SEASONIC S12II 430W
Akorn, uzmi ovako:
1 GB memorije (pretpostavljam da ide ddr2)
Grafičku karticu ATI Radeon 4550 ili 5450.
To ti je nekih 500 Kn.
Preko toga ti se ne isplati ulagati i taj kompjuter, a s tim bi mogao pokrenuti i koju stariju igricu na igrivim postavkama.
Ok, a jel bi mi neko mogao predlozit PC za igranje Videoigara od 2700 do 3000 kuna cijene. Rodendan mi je pa cu s ovom lovom pocet stedit
Pa onda nam se obrati kad uštediš/skupiš novce. Ne vrijedi sad slagati konfiguraciju za uzeti za mjesec dana,Izvorno postao Akorn
a kamo li za duži rok. Cijene i ponuda se jednostavno prebrzo mijenjaju.
Ok, ako ćeš uzimati za tjedan-dva, složit ćemo ti, ali ako je duži period, onda nam se bolje tad javi s točnom cifrom i to je to.