posto vidim da se otvaraju novi podforumi i tako to, imam slijedeci prijedlog. posto malo ljudi zapravo browsa sve teme u gaming opcenito, vecina prati samo one teme koje stigne, da se otvori ili preuredi online gaming and living forum u neku vrstu match findera. znaci, brzi threadovi u kojima bi se useri dogovorili za mec u toj i toj igri. Tamo bi spadali i eu3 saksesoni da se malo rastereti glavni thread i tako dalje. Puno bi se lakse i bolje snalazili.
znaci primjer, zelim nac nekoga s kim bi igro hoi2 sutra navecer recimo. Otvorim thread, napisem igru, verziju igre, vrijeme i jos dodatne naputke ako ima.
Sad, posto je online gaming and living glup forum i nema smisla jerbo se vecinom sastoji od browser igara kojih ima i u browser podforumu i u "igraoni" gore, ti se threadovi tamo premjeste, oni koji se ticu igara u gaming opcenito i podforum se preimenuje u neko ime prikladno novoj svrsi.
i prije no sto pocnete hejtati posto sam ja hejto po vasim prijedlozima, razmislite da je ovo gg stvar posto malo ljudi koristi mirc i jos manje ljudi sumi na pcplayevom da bi se dogovorilo nesto preko toga. moze?

Odgovori uz citat