Sign na ovo, iako ja nisam bas hardcore SW fan znam dosta o njemu i ova igra mi je jako zainteresilala.Izvorno postao Hellboy
Po onome linku, to nije SW. Nešto slično jest, ali SW nije. SW mora odisati dubinom, epičnošću, atmosferom koja je toliko gusta da ju moraš lightsaberom rezati. Onaj link opisuje nešto što je blizu ali ne dovoljno da meni, zagriženom fanu SW svijeta da razlog da zaigra TOR. A znam da se primjerice kolega Šnicla, također ogroman fan SW svijeta slaže sa mojim stajalištem po pitanju ovoga. TOR, ako je vjerovati onom linku, definitivno nije dostojan da ga se smatra nastavkom KOTOR priče. Za SW na računalu nade polažem u port Force Unleasheda i SWGEMU jednog dana. Jer ja, stvarno istinski fan SW-a ovo nemam namjeru igrati ako su stvari onakve kakve su opisane u onom linku. Nakon Jedi Outcast serijala već shvatiš da i akcijska igra može imati dubinu i atmosferu. KOTOR to pokazuje kroz jezivu dubinu igre (dvojka barem) koju dodatno povećava filingom koji imaš kad čuješ Kreiu kako priča o nečemu, osobito na kraju igre. Lego Star Wars, koji sam večeras počeo igrati, prikazuje taj svemir na humorističan način, no svejedno ima određenu dozu...SW-a u sebi. Jedan Republic Commando je apsolutno savršena igra po svakom pitanju i svakog tko kaže drukčije čeka bolan kraj. SW BF II je iznimno zabavna igra koja daje dodatan uvid u svijet SW-a kroz klonove i Jedije ravnomjerno. Doduše pomalo hibridno sa Battlefield serijalom. Sami filmovi posjeduju i boga i isusa i hare krišnu i ćevape. Čak i Epizoda 2 po kojoj ekipa ima naviku pljuvati kad se sjeti, meni osobno predstavlja iznimno dobar film. Kao što već rekoh, prequel trilogija mi je draža od originalne samo zato što pokazuje Anakina kakav uistinu jest, za razliku od originala koji ga pokazuje samo kao inkarnaciju zla i ništa drugo. I nakon svega toga, trebam igrati igru u kojoj će hrpa balavaca vajnati ako ih zgazim na svojem nemuštom jeziku i uz to ću morati plaćati za nova poglavlja te će cijeli svijet biti morbidno ograničen? Ne hvala. Za dobar SW MMO bih se odrekao WoW-a iste sekunde. Ovako, ne znam hoću li uopće i probati trial ako igra bude onakva.