Krenio sam igrati negdje u 9. mjesecu 2006. ako se ne varam,jer su mi sve tadašnje igrice dosadile,a WoW su svi hvalili,plus što sam bio fan Warcrafta općenito.

Dosta sam se brzo snašao u WoW-u,onda sam shvatio da se otvara PCPlay guilda,priključio sam se Specijalcima na samom danu osnivanja.
Relativno brzo sam napredovao i u činovima i u levelima,međutim onda su došle svađe i svađice unutar guilde,Potjeh je odlučio napraviti ogranak Specijalaca,"Ministry of Offense",nakon toga je par ljudi popilo kick iz Specijalaca jer nisu poštivali pravila,nastala je druga guilda,svojevrsna konkurencija Specijalcima ( bok,Beaster ),i nakon toga je došlo do neformalnog raspadanja Specijalaca.Otišli su veterani,ja sam ostao još dosta vremena tamo,međutim onda sam shvatio da je to sve propalo,i otišao sam i obrisao dobrog starog Kacigu.

Šteta,mislim da je raspad Specijalaca uvelike učvrstio moju odluku da jednom zauvijek quitam WoW,i tako je bilo.Digao sam drugog Kacigu,na drugom serveru,na 70,i onda sam quitao.