Eh, o čemu se radi. Dobio sam iznenadni nalet inspiracije da napišem neku oneshot ili twoshot fanfic pričicu. Ukoliko odazov bude dobar, nema nikakvog razloga da i vi ne pišete neke fanficove. Inače šta mi treba, treba mi likova, a i to je razlog što se obračam dragom mi forumu. Pošto želim da se i vi uključite i da mi pomognete, tražim od vas jedno 5-6 likova. Slobodno računajte da ti likovi predstavljaju vas. Jedino na što bih volio da obratite pažnju je da smjestite svoje likove tj. vas u period 21. stoljeća, znači ne trebaju mi velike mačuge i lightsejberi, sorry.

Opis lika neka bude sljedeći:
1.Ime i prezime (ako je žensko i udata priložiti djevojačko ime):
2.Zvanje i zanimanje:
3.Sposobnosti (dont get all high and mighty please):
4.Kratki istorijat:

U istorijatu nemojte pretjerivati i komplicirati, maksimalno 5 rečenica, ali običnih rečenica, a ne one rečenice kao u pravosudnim dokumentima po 34 zareza i tako to.

Kao što rekoh i drugi mogu pokazati svoje interesovanje u pisanje ovih stvari, samo kada se budu javljali neka prilože svoja pravila po želji, a oni koji budu izlagali likove neka se izjasne za kojeg pisca izlažu. Kada drugi postaju svoj fanfic ja ću ga dodati na prvi post i potpisati onoga ko je napisao isti.

Ovakvo nešto još nisam probavao pa se nadam da će odazov biti dobar. Redovno ću promatrati temu i kada mi bude dosta likova obavjestiću vas postom.

Eto, pa narode navalite!
i da, pošto MM nije jasno, tražim izmišljeneSlikove.