= Citat = Izvorno postao Hexfire Pregledaj post
Moja pak iskustva s custom ROM-ovima su samo i isključivo pozitivna. ZTE 3, moj prvi smartphone je zbog odličnog communitya dobio Android 4.4 prije hrpe daleko skupljih modela i radio barem duplo brže nego kad sam ga tek kupio par mjeseci prije.

Ali s druge strane, da bih dao 3k kuna za mob i onda se išao gnjaviti/riskirati sa ROM-ovima, nisam baš siguran.
Vedran oće reć da sam cigan, ne priča o ROMovima, svako svoga prepozna, jebiga.

A za custom ROM, nebum se jebavo sa time. Jesam iz doba prvog GalaxyS, ali danas ne vidim smisao kad je stock do jaja, samo ti dobar launcher treba. Ovaj OnePlus3 dolazi sa OxygenOS, to je u biti gotovo čistokrvni stock Android sa svega par tweakova i shelf opcijom (swipe krajnje lijevo ti da prostor gdje grupiraš widgete, često korištene appove, favorit kontakte itd). Čak mislim da ću prvo zbog tog shelfa probati ostati na tome, ako mi se ne svidi, kupio sam Nova Prime koji je apsolutno savršen.

Da, ispada da je nestašica uređaja zbog toga što su potpisali sa O2 u velikoj britaniji, tak da se prvi put OnePlus uređaj može uzeti u tarifnoj opciji. Tak da su sve njima morali isporučiti zbog ugovora, a nas padobrance jebu