Prešal sam i tu peticu
gameplay zabavan i kreativan,
storyline nedopunjen i nekako zbrzlan, a da ne kažem i izrezan,(act 3) jerbo ako čemo uspoređivat trailere koje su nam puštali prije izlaska igre, konačni proizvod je sasvim drugačija priča =/
nekako ostavi gorak okus u ustima, famozne izjave Kojime da necemo gledati dugometražne animacije je totalni promašaj, nakon 4 nastavka se jednostavno navikneš (bar ja), dovođenje Kiefera je totalna glupost, pa frajer je izgovorio ako i 10 rečenica, a platili su ga miljune, ono što ste imali prilike cut u trailerima to je više manje to, uz pokoju rečenicu na kazetama, nebi ništa rekal da je Kojima dao razlog za Kifera tipa "htjeli smo nešto novo nešto divlje", a ne "Kiefer je iskusan glumac i treba nam netko tko će odglumit emocije koje ce Big Boss proživit", a koje to jebene emocije lol, pošto uopce ne priča tokom cijele igre ergo nema emocija,tu i tamo se namršti, aposolutno nije napravio ništa što David Hayter nebi mogal, to je ko ona spika kod Ubisofta za zadnji Splinter Cell kaj su Ironsida makli jer je kao star pa se boje da ga u kičmi ne uvati dok bi izvodio motion capture lol![]()
grafički izgleda prekrasno (ps3), i radi fluido, da,da na 30 fps
MGO sam nešto malo probal, ali izgubil volju nakon "Lost connection, Host has left the session", jebo te multi na konzolama, al dat ću drugu priliku sad koji dana
dali igra zaslužuje desetke i devtke ? nategnuta osmica
grafika +
kreativnost pristupa svakoj misiji +
čestitka za rođendan =) +
Buddy sistem, fora je vodit kompanjone kao side kickove, veoma su korisni +
količina misija, 50 main misija i 150 side opsa, iako se vecina ponavlja sa vecom težinom +/-
građenje baze koje je totalno nepotrebno, ok imate FoB koji funkcionira nešto kao i dark souls, dakle drugi igrači vam mogu invejdat bazu što vas automatski vrača nazat ako ste na misiji -
nedorečena priča, iako upotpunjava taj famozni krug između MGS peace walkera i Metal Gear 1 -
tu i tamo pokoji glich pentranja po stijenama, fakat je iritanto kad se nemoš popest na malo veci brežuljak -
sve u svemu 8/10
pošto gaming lagano propada sa uvođenjem mikrotransakcija ni MGS nije iznimka, u naglednoj budućnosti oćekujem Act 3 za 15 eura, razno razne skinove za MGO, a što ce biti sa Metal Gearom sad kad nema više Kojime samo dragi Bog zna.