The Vanishing of Ethan Carter
lijepa grafika, jedina stvar koju igra radi dobro, iritantne, meh lokacije. muzika vecinom losa osim na jednom dijelu igre, koji me podsjetio na nier i kad sam pomalo dobio nadu u igru nazad, a 5 minuta poslije toga sam im jebao majku. katastrofa puzzleovi, i igra apsolutno nista, ali nista ne pokazuje igracu, nikakvu direkciju, 50% igre sam se pitao koji kurac. devovi idu na neku "game doesnt hold your hands, open world, non-linear", a zapravo je najlinearnije smece koje sam u zivotu igrao. prvih pola sata igre nije bilo toliko lose, da sam bar otiso lec i da me u 3 ujutro neki tip zove na mob i kaze mi "NEMOJ ZAVRSIT IGRU, POTROSIT CES 3-4 SATA KAKO BI NAKRAJU BIO RAZOCARANIJI NEGO DA UMJESTO MOG POZIVA PADNES U SLEEP PARALYSIS, SAMO UMJESTO DEMONA BUDE NEKA PIČKULJA, I DA STE OBOJE GOLI, ALI DA TE POLA SATA TEASA I ŠKAKLJE TE PO MUDIMA, što je pretty much rezime ove jebene splačine od igre.
0/10
veci cocktease od jebenog gone homea.
ne zelim spojlat ikome ista (lol kao da bi iko normalan igrao ovo) ali kompletno sam razocaran. jebeni back-tracking, najgori primjer back-trackinga u bilo kojoj video igri ikad.