Sve ti je to isti vrag. Uzmi nekog sa najduljom garancijom i bok. I ignoriraj marijanovićev post sa benchmarkovima i glupostima koji će slijediti nakon ovog mog.
Gledam malo nabavu i ne vjerujem kolika je ponuda i kako se djele za đabe, ja kad sam kupovao 120 GB je bilo iznad soma kuna, danas 4 kupiš za te pare
Pošto ih ima fakat previše, trebao bi preporuku nekog best buy SSD-a od 120GB za komp od staroga. Znači što viša kvaliteta za što nižu cijenu, brzina je nebitna kad su svi brzi ko metak, a i ima SATA2 mbo...
Jel su još uvijek Samsung i Intel vrh? Koje brandove nipošto ne kupiti itd.
Uzmi samsung, imaju dobru softversku podršku.
Uzmi kaj je najeftinie s 5 godina ili vise gare ... I to je to .. svi osim intela i samsunga su marvelu i phazon kontrolerima ... tak da ono gara je najbitnija ...
i7-2600/Corsair H80/MSI P67A-GD65(B3)/Corsair Vengeance 16Gb (4x4)/Corsair Force 3 90Gb/WD Black 1Tb/MSI GTX660-Ti TwinFroz III 3gb /Corsair Carbide 500R/Seasonic SS-620GM/IIYAMA ProLite E2607WS/LG BD-ROM CH12/Razer DeathAdder/Logi Iluminated
Koga boli kurac za garanciju lol? Uzmi 850 Evo i amen.
Ja prije godinu i pol uzeo jedan SSD samsung 128 gb kao drugi ssd za 300 kn bez garancije. Također me ne plaše takvi kvarovi. Prvi sam uzeo u ED pa i to kao da nemam garanciju a i prošle se 2-3 godine. Jedino gdje želim garanciju je laptop, i to sam uzeo sa 5 godina. Ta đubrad je konzola, kvarljiva roba.
Tak da bi ja da sad kupujem uzeo neki polovni/novi ssd za sitnu lovu a garanciju tko šljivi.
http://www.njuskalo.hr/ssd-disk/ssd-...oglas-15400458
Ja izbacio sve HDDe van iz kejsa. Samo Samsunga Evo 250gb vozim. Kavez sa tri HDDa ima dvije kile valjda. Zanosi me u zavoju kada nosim komp. Bež s time van u qurac, štaće mi to...
Ma ja piknem to u eksterno kućište sada i kada zatreba nešto samo ukopčam i poslije maknem dalje od kompa. Manje kablova, manja masa, bolje izgleda i bolji airflow u kućištu.
Ja tak radim sa dockingom već odavno, ali daleko je hdd od smrti.
od kuda ovakvi ispadi i zašto se osjećaš stalno isprovociranim? Opusti se malo, nisi u centru pažnje. Nisam ni pomislio koliko se ti baviš hardverom, da si negdje požurio, koliko te boli kurac niti me zanima.
Nisam uopće isprovociran niti ljut. Krivo si me skužio, nema veze.
Niti ne kužim zašto si krenuo govorit o globalnom prestanku uporabe hdd-a. Zato što sam ja maknuo hdd iz kućišta? Ohladi ti malo.
Onda živiš u
https://www.youtube.com/watch?v=IltS4FWrwxM
Uz Samsung i Intel kao skuplje, od jeftinijih preporučam Kingston, Adata i Transcend. Imam od svih troje po jedan, samo mi je Kingston bio na reklamaciji i to jer sam napravio zajeb pri secure erase pa se zaključao.
U glavnom kompu su mi Transcend od 64GB i Kingston V300 120GB dok je u sekundardnom Adata od 64GB. Taj sekundarni mi je komp u dnevnoj, najviše ga tata koristi, ali i ja ponekad jer ga spojim na TV. Čaći je s SSD-om preporod, stalno se čudi kak se komp brzo pali i gasi, prije mu se nije dalo paliti kompo a sad je čak i fejs otvorio... lol
Nadam se da je taj Kingston 200-250 kn jer inače nema smisla.
http://www.telebit.hr/ssd-adata-240g...ata3-36mj.html
@dugi
Taj SSD je prva liga. Ima ga poznanik u laptopu i prezadovoljan je s njim
8GB ddr3 350 Kn
SSD 120 GB 350 Kn