hmmm. nema odličan?!![]()
btw. ja imam par svoji radova tamo...viteza, battlefield i ostale pod kojima piše da ih je napravio ivan (kako se osjećam veliko!)
![]()
Ništa (znam što je i što nudi)
Dobar je (posjetio sam ga i pogledao što nudi)
Prosječan je (posjetio sam ga i pogledao što nudi)
Lošiji je ili loš ... (posjetio sam ga i pogledao što nudi)
Nemam mišljenja (posjetio sam ga i pogledao što nudi)
Što je to PCP Insider ?
Što je s Insiderom ? Nitko ništa ne šalje a ja sam bio poslao nešto nadam se objavljivanju)
The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
ŠIRI SA MNOM LJUBAV Cherry!
hmmm. nema odličan?!![]()
btw. ja imam par svoji radova tamo...viteza, battlefield i ostale pod kojima piše da ih je napravio ivan (kako se osjećam veliko!)
![]()
ja sam napravio par radova ali nisam ništa poslao... ali budem naravno
posjećujem ga skoro svaki dan ali se u zadnje vrijeme ništa nije objavilo novo.....
btw. oni wallpapperi i goodies-i su super....![]()
// E8200 2.66 @ 3ghz||Gigabyte DS3L||ASUS 8800GT 512mb + Zalman Vf700Cu||Seagate 250Gb + Samsung 250Gb||2x 2Gb DDR2 800mhz||Raptoxx 550W rev1.3||Audigy SE||MX518 \\
Izvorno postao W3DR4N
nema odličan ? vidi stvarno, ok sve vrijednosti malo povisiš ... BTW, moji radovi su calculator.EXE i casopic !
![]()
The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Insider sam posljednji put posjetio jos kad se otvorio, a tada bas i nije bilo previse sadrzaja, pa cu sada morati pronaci gdje mi je zadnji PC Play da provjerim kakov je sad stanje.
Inace, ideja je super.
Dulce et decorum est pro partia mori.
misliš časopis je naš! tko ti je pisao onu kratku recenziju Serious Sam dvojke!Izvorno postao Luka
Ovo bi trebao biti sig:
http://img505.imageshack.us/img505/2658/copguy7pv.gif
Ali IgGy ga ne dopušta
May the GForce be with you, young gamer!
da da znam, naš
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
naravno da je naš......
// E8200 2.66 @ 3ghz||Gigabyte DS3L||ASUS 8800GT 512mb + Zalman Vf700Cu||Seagate 250Gb + Samsung 250Gb||2x 2Gb DDR2 800mhz||Raptoxx 550W rev1.3||Audigy SE||MX518 \\
Izvorno postao W3DR4N
ima tam moj jedan "matrix" wallpaper,jadan doduše ali radim na večim stvarima
Ma mozda kad mi malo bolje razvrstali taj sadrzaj nekako sam izgubljen u njemu......
p.s luka ono je tvoj kalkulator(trojanac)???? zanimljivo .....je si ga slucajno zbindao sa necim malicioznim ili ti samo u kodu pise da se ne gasi i da ga nemozes pogasit sa task mngrom.
Moro sam u safe mod da maknem to cudo ca sa kompa
LOL
u safe modu ga maknit
LOL
Izvorno postao W3DR4N
Izvorno postao Gaas
, sorry na tome ali nisam ja kriv !! da moj je calc ali ja da sam i htio napravit takvošto ne bih znao jer sam to sve isprogramirao u nekoliko redaka
, zašto ti se ne gasi neznam ali ga se može ugasit pomocu onoga sto sam ja u njemu isprgoramiro. Sorry na svemu ali vjeruj mi, nije bilo namjerno
...
![]()
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Luka, izgleda da ti ne ide programiranje, probat ću ja ponovno napraviti onaj kalkulator. Taj je radio kod svih u susjedstvu, još u nekoj bilježnici imam kod, da ga napravim......Izvorno postao Luka
Ovo bi trebao biti sig:
Ali IgGy ga ne dopušta
Hehe daj samo
Text3 = text1 + text2 i to je toVB6
ej W1k1n6,kad će ona 'download arhiva starijih brojeva' u insider.
čitam vas tek od 40.brojai htio bi vidjet kak je časopis prije izgledo.
Izvorno postao GTA4 spam mail
potpisujem.čitam PC PLAY od 36. broja,i baš me zanima kak je to prije izgledaloIzvorno postao mrs.croft
Baš je problem s tim najstarijim brojevima, još uvijek skupljamo fajlove i časopise za arhivu, pa kad skompletiramo, valjda će nešto biti od toga. Mislili smo te stranice puknuti u PDF format, prihvatljive, ne previsoke rezolucije, ali svejedno svaka bude teska po 200-400 Kb, što znači da bi jedan broj od 100 stranica imao prosječno po 30-tak megabajta. Bojim se da je to malo puno za download prosječnom korisniku, no budemo nešto probali zmajmunirat.Izvorno postao mrs.croft
Trebate stawiti modowa i patchewa za skinuti...
Takodjer biste mogli za one koji wec kupuju PCPlay (i imaju key)
stawiti neke starije recenzije.
Ja cu poslat par radowa...![]()
ajd onda nešt zmajmunirajte al brzo neda mi se čekatIzvorno postao W1k1n6
![]()
ma pusti ih da rade.... što dulje to bolje.... tako i sa forumom![]()
Izvorno postao W3DR4N
Gle, gamer, nije stvar ide li meni programiranje ili ne, moj program je napisan najjednostavnijim kodom bez gresaka, problem je u racunalu na koji dolazi. Na nekima radi bez problema dok na drugim s manjim problemima (mom). Na nekim trečim (Gaas-ovim npr.) radi ogromnaIzvorno postao M@nkey
ali nisam u tome ja kriv
. Drugo, ova verzija kalkulatora (koju sam poslao) malo složenija i ima oko 15-ak podprograma za povezivanje između potprograma i neke osnovne radnje samog programa tako da nikako nećeš moč napravit bolje !!
BUAhahahha
![]()
![]()
![]()
![]()
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
a da tu arhivu jednom stavite na neki dvd??????????????????????????,ako je već teško preko interneta
E, a koji je to programski jezik? Dorkster?Izvorno postao Gaas
![]()
Ovo bi trebao biti sig:
Ali IgGy ga ne dopušta
Mogu napraviti bolje i sa jednostavnijim programom kojeg si ti iskoristio.Izvorno postao Luka
Ja samo ukucam 5 redova u QBasic i evo kalkulatora! A ako hoćeš, mog i u Pascal![]()
Ovo bi trebao biti sig:
Ali IgGy ga ne dopušta
ma insider je ok, dobri su walpaperi i jer su fino sortirani, ostalo je šit uglavnom
ma nije šit..... može poslužit za svašta......
Izvorno postao W3DR4N
Evo malo off topic...do kolko se skupljaju radovi u onom dijelu gdje citatelji salju svoje radove!!!
na insideru nemash nikaj zanimljivog... mislim... imash samo wallpapere i stuff za webofe... i radove citatelja... nista drugo...
Icy...
(\__/)
(='.'=)This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")n(")your signature to help him gain world domination.
pa to ti i je skoro cijeli insider![]()
Izvorno postao W3DR4N