OMFG
Stara vremena kada sam a igro još i 97.Igra je stara ali njezin najnoviji dio četvorka,je bš bio impresivan.Beštije i ljudi...uglavnom beštije sastavljaju od ljudi,da bi napravili nešto od njih.Ja sam igro duju davno,vjerujte možda čak i još ima super multyplayer.Ja rođak smo se stalno ubijali po LAN-u.IMA NASILJA VIŠE NEGO U FILMOVIMA!!! Meni se sviđa nasilje a vama?Recite nešto o ovome i da znam vaša mišljenja.
Dali volite FPS-ove?
Jesu li još najprodavaniji?
Recite....
TRIBUTE TO GAMING!!!
S.T.A.L.K.E.R.N.A.U.T.
OMFG
OMFG 2XIzvorno postao darth burek
M'da... ajmo sad do OMFG X47... Imenjače, po tvom postu mi je teško zaključiti pričaš li o nekom Quakeu pojedinačno, o cijelom serijalu ili je zapravo tema "nasilje u igrama". Probaj se malo opredijeliti. Baš sam juče ponovo igrao Quake I i prešao prve dvije epizode, ostatak ću vjerovatno za vikend. Inspirisalo me gledanje jednog speedruna, pa se sjetih kako je to dobra igra. Da, i ako je topic o Quake I, onda bi ovo moglo u Oldies.
Jedino sto imam od quake seriala jest trojka, nije losa za ubit dosadu...
A sad nisam 100% siguran dal sam na play1 igrao quake 1 ili doom 1...
nasilje u igrama je kul,al inače nasilje nije dobro
Pa o svima je riječ...osim jedinice jer ju nisam igro,ali drugu jesam i to skoro s svim modovima...tricu sam manje ali je ipak cool ispala...a sad četvorka...najnovije remekdjelo.Zakon je iako sam je kratko igrao.Grafika je za opljačkat banku da je kupiš,sad je možda već stara,ali je tad bila impresivna.Samo vi govorite,slobodno recite svoje mišljenje.
Dok jedan strog tipu rukom izvadi jetru iz tijela dok ga držu u zraku... sad vjerovatno razumijete.
S.T.A.L.K.E.R.N.A.U.T.
loooooool koji lik
3-ojka je najbolja i najbrža.....Ma daj šta 4-tvorka ima osim grafike??ništ....niti nije baš igriva neš ekstra niti je brza!
Quake 2. ftw. Najbolja igra moje mladosti.
Najbolji fregovi od Quake 3 arene!!!
2002 Svjetsko prvenstvo!
UživaJTE i skužite kako je igra brza!!
pSHDyF6SJQg
sickIzvorno postao Ivek
Izvorno postao GTA4 spam mail
Izvorno postao Maze
Haha, Q2 igram još i sada, na kompovima u školi. Predobro. Ali inače, Q3A mi je nekak "najdraža", ajmo reć.
čekam q2 cd pa ću ga ponovo počet prelaziti, malo se odužilo ali doći će
Ja sam igrao swe kvake i swi su odlicni ali duka je legend uz half 1
Now you're old and full of hatred
Take a pill to masturbatred
Children point to you and scream
Because they will become that thing
Kad igramo? Btw, upravo sam ponovo prešao Q1... i žao mi je što je tako kratak... On je imao neke ekspanzije, je l' da?Izvorno postao Helena
Vidi fakat, tebi dugujem partiju Q-a 3. Budemo, budemo. Nekak nemam previše volje za igranje u zadnje vrijeme.
Scourge of ArmagonIzvorno postao Burek_fr0m_SPACE
Dissolution Of Eternity
there is no god to punish us
Samo da pitam helena you a male or she.
Zadnji put kad sam provjerila Helena je bilo žensko ime. Ekvivalent muškog imena Helena je Helenko. Da, cura sam. Zašto?Izvorno postao 666
A sta ne smijem pitat pa ono nisam jos widio curu na gaming forumu ali nema weze drago mi je da ima i cura koje odigraju partiju neke igre.
A dobro, novi si na forumu, pa onda... Većina me drugih zna, barem ovi aktivni članovi foruma.
Razlika je 4 mjeseca nwm uglawnom sta igras i ak imas msn mozemo i tam nastawiti ak oces. Mislim ono iz zajebancije da chatamo.
Nice picutre nego wratimo se temi quake rules!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A gle, ti si popio ban jer si rekao da sam glupa zato što sam cura. Bilo je više takvih izjava, nisi jedini, tako da ne brini. A i ja sam popila ban jer ne znam popustit nego se moram branit.Izvorno postao ON1MUSH4
@666 - imaš i moj MSN i ICQ u profilu.
Ok, ajmo dalje. Q2 i Q3A su uvjerljivo igre koje imaju besmrtan multyplayer. Ono, da nije totalni offtopic.
Recite kome govorite,jer se ne razumije...uglavnom ako se hoćete boleno nasmijati,onda ljudi odite na moj blog gdje imate moje priče bazirane na filmove.Izvorno postao 666
Note:stormtroopers.blog.hr
Quake will always be in my heart ...even...after 10 years.Sad ću baš naći vremena da ka zaigram!!!
S.T.A.L.K.E.R.N.A.U.T.
Da, ja se sjecam kada sam ga dobio.. za ps 1..