U jebote, ovo je freaky!!!!Izvorno postao goGAMERo
![]()
![]()
![]()
Mora bit neka montaža, ovo je nemoguće!![]()
d3G6iKva ... ed&search=
Dajte ljudi, pogleajte ovo, jel ovo istina, ili PREDOBRA "MONTAŽA"![]()
![]()
U jebote, ovo je freaky!!!!Izvorno postao goGAMERo
![]()
![]()
![]()
Mora bit neka montaža, ovo je nemoguće!![]()
WHOA!![]()
Impressive
Montaža sigurno
Izvorno postao goGAMERo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kako netko moze vjerovati da je ovo istina...al sam crko od smijeha kad se onako rukama odbacivala![]()
![]()
![]()
![]()
The mind is a place of its own.
Xrqo9D4_ ... ed&search=
omg![]()
Tanja Pada
9JQl03JPVWE&NR
![]()
![]()
jadan charmanderIzvorno postao olio
![]()
he he the best of
7gE_M2WvP9c
svaka čast i pohvale
http://www.evilchili.com/mediaview/4871 ... Wheelchair
ma nije samo je malo poremecena
YcmQAUtH ... ed&search=
AMD Phenom x4 B35 @3.2 Ghz/Gigabyte HD6850@920/1150Mhz/DDR667 3gb/Dell U2311H
drito, kak onaj boksač ostane bez noge,nemrem vjerovat...Izvorno postao olio
![]()
A.C.A.B.
Josip Kuže 6.11.2006: "Svatko ide putem svog života, na rastanku srce kaže: Ja ću se vratiti..." Joža, hvala ti za sve...
Cartman trazi prijatelja na netu
QxS6aHfg ... ed&search=
nice oneIzvorno postao kikl0p
![]()
jel zna neko di mogu vidit ono iz LOTR ono-bobo skidaj gace sad cu da.....
zakon likovi su ko od kamena samo mi sve to izgleda ko neka predstavaIzvorno postao olio
Ja mislio lemaju se zaoprave![]()
Bio je jednom kod nas komentator dalmatinac koji kad prenosi ove kecere tolko se lik uzivi valjda misli oni se to stvarno biju da je to bio urnebes.
tarmi rićmi
Najbrži pištolj Policije Okusa. Može da pogodi sve od bilo gdje. Također piše i poeziju.
oni se lemaju zapravo ali na kraju plate jedni drugima lovu ....... oni stvarno lome noge,ruke...
ali da to je neka vrst predstave ... ali je ludo
HULK HOGANNNNNN!!!!
Kečere su ukinili jer je bilo mrtvih i jer su ih neki ljudi oponašali ......
Neka vrsta Jackassa
Kečeri su skroz fake.
Ozljede tu nastaju samo zbog fulanog "trika" ili nesretnim slučajem.
Ali ipak....treba priznati likovima da su dobri atlete jer treba znat skakati po ringu kao ovaj mali s maskom. I svaki dan ići u teretanu,uzimati steroide itd.... ehh sve za pare....
Alexi worships the dark lord, but Alexi is dislexic, so he sold his soul to "Santa"
www.me2everyone.com/134777
prvi pametnaIzvorno postao Tri66a
ofc da su keceri fake,svi fajtovi se uvjezbavaju,to je glavni razlog zasto sam ih prestao pratit
Naravno da su fake, to je TV Show, borci u ultimate fightu se za jednu borbu pripremaju mjesecima a ovi se tuku svaki treci dan. Oni imaju svoje scenariste i pisce, imaju radnju, nisu to samo borbe, zreb pa ajd, tucite se. Neka dvojica se zakace pa svadjaju i slicno, pa se malo tuku pa zovu prijatelje pa se i oni tuku i tako. Nekima je to glupo, nekima nije, sve je to gluma, ja osobno volim pogledati to, ima nesto sto me vuce, iako je fake nije ni malo lako raditi ono sto oni rade. evo i najjaceg po meni![]()
eBn28dK14Dg[/url]
ma super to sve izgleda i lik sa maskom nije normalan... ali opet interesantno je kako se nitko ne izmiceIzvorno postao olio
Ehhh da ...Goldberg....koja je to mrcina od čovjeka......mislim da on ima najviše "pobjeda" za redom (180 i nešto?)Izvorno postao Rodman
Alexi worships the dark lord, but Alexi is dislexic, so he sold his soul to "Santa"
www.me2everyone.com/134777
Neznam je li bilo (jer mene nije bilo mjesec dana na forumu) ali evo :
8NecUwKc1-c
Parodija na ovo by Wierd al Yankovič (nije filmić al se nadovezuje na ovo....)Izvorno postao st.frky_
LINK
A.C.A.B.
Josip Kuže 6.11.2006: "Svatko ide putem svog života, na rastanku srce kaže: Ja ću se vratiti..." Joža, hvala ti za sve...
Ne znam koliko je vas vidjelo onu spiku sa stavljanjem mentosa u kolu (te stvaranja raketa na taj način) ali ovdje smo ja i trojica prijatelja to isprobali i stvarno je uspjelo
http://video.google.com/videoplay?docid ... +free+time
P.s. ja sam onaj ćelavi sa Manowar majicom