neznam meni je dobra i propechies i factions![]()
sve ima svoje mane i prednosti a da sada počnem nabrajati nebih stigao do ujutro![]()
Evo zanima me je li vam bolja kampanja Prophecies ili Factions?
Nisam napisao Nightfall jer ga još nemam.
Meni je osobno bolji Prophecies![]()
factions, vise...boja
dobro, meni su najdraze crna i bijela, no opet
p je ok, mislim prvi GW moras mu odati postovanje, al prevelik je =P
a sto se tice F, pa simpa, ono, jednostavno, zabavno, meni bolje, imas 2 nove profesije, meni naj od svih profesija Assassin (sec pro / N)
pa valjda zato vise volim F =PP
Cheap, but not as cheap as your girlfriend.
I'm so goth I don't drink coffee, I drink goffee.
Knight care s ovim I AM MIGHTY!!!
![]()
![]()
Prophecis
Meni je bolja prophecies po priči.
U factionsima nista ne shvaćam, imena ne mogu zapamtit...
i glupo mi je u factionsima dobijes armor koji odlicno izgleda ali je jadan a zatim kupim bolji armor koji izgleda bezveze.
ovo sam ja napisao nego sam se zaboravio prijaviti..Izvorno postao Anonymous
Prophecies je 10 puta bolja...
Factions je ništa...smeće...
Nije baš smeće ali definitivno je P bolji, ali pretežno radi okoliša u F okoliš mi je užasno deprimirajućiIzvorno postao T.N.T.
omg, cini se da je samo 1 glas za F i to sam ja![]()
![]()
Cheap, but not as cheap as your girlfriend.
I'm so goth I don't drink coffee, I drink goffee.
nisi jediniIzvorno postao v4MP1r3
kupio sam obadva dijela ali sam igrao samo gW-f
nisam stigao jos isprobat 1. dio
![]()
Slično kao ja ali vjeruj mi P je puno bolji.Izvorno postao Empe Tri
meni se neda nekako igrati factionse a za prophecies sam jedva čekao doći iz škole da bi igrao a još kad sam došao 20 lvl sa warriorom i nabavio mu najbolji armor nije bilo rijeci koja to moze opisati.
zaboravio sam se prijavit.... opet.....Izvorno postao Anonymous
![]()
Nemaju bas dodirni tacaka da se porede, Factions je raj za pvp dok je Prophecies PVE, osobno volim obje kampanje![]()
Ja sam igrao samo Factions, ali sam siguran da je prophecis bolji.Vidio sam tamo među prvim komentarima da je nekomu Prophecis predug.što duži, to bolje.......sada ću brzo napraviti prophecis i prebacit cu tamo mog Warriora iz factionsa.Za Nightfall mislim da je bolji od factionsa, a losiji od Prophecisa.
"The present will pass by if you live in the past."
Propheci---Nightfall---Faction redosljed!!!
Ali krajolik mi je najljepsi i muzika u Nightfall-u
Cro Ronin - Ratnik
Crvena Rosa - Monk
Plava Sjena - Assassin
Bijela Munja - Paragon
Luka Lovac - Ranger
znam da revivam temu ali bolje to nego da otvorim novu i onda da je lockaju![]()
zanima me koju bi mi kampanju preporucili nakon GW:EN-a ?
ostali igraci iz gilde su mi rekli da uzmem factions,jer je bolji za pocetnike i ima neke korisne skillove,a heroje vec ionako imam iz eotna,ali mislim da ce mi onda nedostajat neki drugi skillovi,kao npr. (reci su za elementalista jer sam sa njim najvise igrao) : Blinding Surge, Invoke Lightning, Sandstorm, Stone Striker (mozda za farmanje uz mantra of earth ili tankanje), Ether Prism, Glyph of Restoration,Mind Blast,Savannah Heat,Searing Flames ITD ITD....
![]()
Factions nema nikakve skillove za početnike,uzmi Prophecis,on ima osnovne skillove,a i najblji je,a poslije njega uzmi Nightfall pa Factions.Ili kupi Prophecis + Factions za 350kn,ako se ne varam pa Nightfall.
imam ja proph + eotn (platinum edition),sad je dvojba je li bolje uzet nightfall ili factions nakon platinumaIzvorno postao Thrall
Uzmi Nightfall.Zašto?
Nightfall-Paragon,Dervish,puno jakooo važnih i dobrih skillova,duža i bolja kampanja,lijepši krajolik i bolja mjuza,bolja priča.
Factions-Assassin,Ritualist,AB,nema nekih važnih skillova sad...Pa ti odluči..
meni je difinitvno najbolji EoTN
onda se ne mogu odluciti sta mi je bolje, NF ili Proph
Factions mi je definitivno najloshiji
meni je eotn super,ali ga ne mogu usporedjivat sa ostalima jer ih nisam igraosamo nije tako ...ozbiljan kao proph , pun je mini igra i nekih saljivih questova kao onaj snowman's lair ili ona utrka kad se moras napit kod nordova
a polymock nikad nisam naucio igrat, onaj plurrg me uvijek unisti za razliku od mozda 200-300 hpa na zadnjem mechu
a summon mursaati je tako privlacan skill
![]()
great destroyer se moze solo
Meni EOTN nije nešto posebo,neka solidna pričica,upoznaješ rase i to je to.JEdino su neki dungeoni zakon.I sad farmam destroyer corese...Pa ću opet duncana.
coreove farmate na glint's challenge? i gdje je duncan (i sto je to )![]()
za sad sam samo jednom napravio taj quest i dobio onaj scroll za hero armor,samo na svoj fire build dodao winter i destroyeri su padaliali u ekipi su bila 2 MM pa nije bilo tesko
![]()
Da coreove u glint's challengu,a Duncan je u Umbral Grot-ou,i on je dio hireophant questa..
Ja ne mogu vjerovati da još nisam prešao Factionse a nabavio sam ih prošlo ljeto![]()
Nekako mi jednostavna nije zabavna, neda mi se prelaziti dok sam prophecies sa oduševljenjem prelazio...
Moram je prijeći....![]()
kako dodjem u slaver's exile? na gwikiu samo pise da moram imat zavrseni quest the time for heroes http://gw.gamewikis.org/wiki/Slavers%27_Exile
i zaradjuje se na deldrimor armor remnantu? kao cloth kod brotherhooda?