Osim što je ovaj zadnji ušao u restoran sa rukaskom pun čavli i upalio se ko bengalka...skroz nebitno.
Pa kažem, država im ne bi trebala davati baš ništa od toga. Otvoriti ljudima vrata da se presele u državu, zaposle ako će ih netko primiti i sve riješeno, samo što neće dobiti ni mrve kruha, a kamoli besplatne stanove, tečajeve jezika i džeparce. Ako to hoće, fino ih proslijedimo Njemačkoj i drugim zemljama koje su tako pametne da im to plaćaju. Ako netko želi u našoj državi organizirati smještaj, kampove i pomoć, neka ih organizira sam i o svoj trošak ili trošak svoje udruge.
Kolega dugi je u pravu, a vi ostali nemate pojma i serete bezveze. Ja iz pouzdanog izvora znam da se spremaju epska sranja i zato svima savjetujem da se presele u Istru. Tamo je najsigurnije i ima previše zgodnih žena iz cijelog svijeta. Uživat ćete. Garantiram!
u istru se i seli srpski festival exit, odbijam da budem u srbiji onda!
Kaj ima novoga u Saint-Etienne-du-Rouvrayu?
Nije navodno. Jel se to ikada dogdilo u EU u zadnjih milion godina? Zaklati svećenika i nekog jadnika koji se molio...vjerovatno bi poklali i sestre da ova jedna nije uspjela pobjeći i pozvati murju.
Ovaj dugi je one man HČSP.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Ma kakvi, nikada član ni jedne stranke a politička opredijeljenost mi ovisi o situaciji. Inače
http://www.vecernji.hr/svijet/zaklan...zamije-1102350
edit
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svije...ra.../4565474/
ovo fakat više nema smisla postati, previše toga svako malo.
Odradio sam onaj kviz koji mi izbaci za koga bi glasovao da sam USA citizen i ispao mi je čika Donald. Lik je stvarno badass. Pogledajte video dole.
Da, izgleda kao prvi kandidat koji se usudi govoriti istinu. Ali ako ga izaberu i ako se okrenu vlastitim problemima i dignu ruke od svega kaj su zakuhali, pitanje je kako će se to odraziti na EU.
Donald Duck je 10 puta bolji izbor od one smežurane babe. Osim toga, ovo gore što si napisao vrijedi i za nju, odnosno koga god izabrali bit će isto sranje @ drugo pakovanje pa nema smisla birati babu čiji je muž (i bivši precjednik) najpoznatiji po tome što mu je popušila masna Monika.
Kontaš?
Baš to. S obzirom kako je cijela država jedan veliki splet lobističkih skupina i "friends in Washington" za toliko interesnih organizacija i novca koji stoji iza toga da je pitanje da bi ijedan predsjednički kandidat uspio napraviti neke velike razlike ako bi one išle protiv tih interesa. Ali kad sam zadnji put gledao, nije Trump ni najavio ništa značajno različito od demokrata kad se makne cijela "build a wall" drama. Je li Gary Johnson barem najavio nešto pametno?
Zapitajte se samo jednu banalnu stvar... Da li bi itko bio za babu da u suprotnom taboru postoji neki vama draži lik? Meni ovo djeluje kao da su nju namjerno stavili kako bi Donald lakše pobjedio na izborima.
Nijednog se ne smije pustiti u Hrvatsku. U Hrvatskoj nam je ajmo reć kako tako dobro iako smo siromašni zato što smo preko 90% homogeno stanovništvo koje dijeli svoju kulturu i običaje. Ako uvedemo hrpu ekonomskih imigranata iz zemalja trećeg svijeta sa prosječnim IQ-om 80 i potpuno različitom kulturom od nas i potpuno različitom vjeroispovjesti od nas, to ne može završiti dobro.
In diversitiy is our strength - jebena glupost, u zajedništvu je snaga, zato se Hrvatska i ovako dugo održala.
Kaj su ti bosanci skrivili?