Tak svejedno. Tebi su i Ninja Gaiden i Dark Souls preteški. Nisi ni završio igru nego se izvlačiš na pvp.
Pa kaj ja znam, svi bonfirei koje sam našo do sad su pametno postavljeni, a od shortcutova sam našao dva komada koji fino zaokruže određena područja.
Zone mi se čine dosta velike. Kad sam došao u Undead Settlement vidio sam ogromnog archera na dosta udaljenom tornju. Nakon nekog vremena, došetao do mjesta di su padale te njegove ogromne strijele. Dost fora.
Xero, zašto mi je nakon warpanja u Firelink zamagljen izlaz iz njega?
Jebote, ti Youtube videi su iz godine u godinu sve kraći.
Al moram reći da nema onog šok faktora ko u Bloodborneu.
Početak Bloodbornea je dobrih 2 sata lupanja glavom o zid, ima puno izraženijih horor štih i par jebenih wtf trenutaka.
Ovo je zasad mix Dark Soulsa, Dark Soulsa 2 i Bloodbornea. I jebeno je ogromno.
Bit će ovo jebeno. Možda i skrova dobre wtf trenutke, još je rano.
U svakom slučaju bolje je od 95% igara na tržištu.
Probao malo i jednostavno mi ne paše. Mislim da još nisam igrao azijsku igru, a da mi je sjela. Lokacije su fora i borba je raznovrsna. Došao sam do Road of Sacrifices zone. Ne paše mi fizika i skakanje. Tip ne zna upotrijebiti ruke da se popne na pola metra visine itd. Igranje na kontroleru mi je nespretno, ali i inače ga izbjegavam. Sve u svemu, tryhard/5.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz