Dosta je zabavno govorit ljudima da je igra smeće naspram Witchera i gledat reakcije.
Igra izgleda dobro za 2008. godinu. Ali hype je toliki da se ne smije ništa objektivno reći.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
U principu Witcher 3 je sasvim OK jer kompletna industrija je postala čisto silovanje nastavaka. Witcher 3 je barem evolucija na dvojku, proširili su igru, unaprijedili. Ovaj F4 je praktički ekspanzija na prastaru trojku...još malo istoga. Samo nastavci nastavka. Fuj.
Kako to Marijanoviću? Pa trojka i NV su skoro iste igre, osim što NV ima bolje questove, pisanje i to. Sama srž igre je baš ono identična.
F4 izgleda prejebeno i dalje.
Igrao sam F3 i bio mi je super. Nakon toga sam igrao NV i nije me zadržao, naporan je i dosadan i to od početka.
:/
Fallout je trebao ostati igra na poteze jer je napucavanje tragikomično.
Svaki Fallout je najgori Fallout. Fakat govno od serijala. Wasteland također, koji je Fallout za one koje su zapeli u vremenu i prostoru.
BTW iz inata protiv Fallouta sam kupio Black Ops 3. Jebite se.
Veki... Veki never changes.
Veki je car.
Jebo te, Fallout okolo skuplja ocjene 95. Ne znam kako pri zdravoj pameti netko može dati takvu ocjenu, kad je unaprijed poznato da je jebeni Fallout simulacija jedenja govana.
Witcher barem super izgleda. Ovdje prčkaš da ti grafika iz 2003. ne bi trzala na jebenoj i5-ici i GTX970 ili 290X. Stvarno su tehnički retardirani ovi iz Bethesde. Jebao ih pimpani Morrowind engine.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
F4 mi je trebao biti razlog za nadogradnju grafičkog sustava, sada mora naći drugi razlog.
Mislim, igra mi radi sasvim pristojno i bez promjene grafičke. Valjda zato i izgleda kao Oblivion.
I kakva je igra, osim loše grafike?
Molim nekoga tko je igrao, ne Vekija, da mi odgovori.