yeah.
tak mi je i samom.
0kn za skoro 3000h ( ) dote2 + profit od itema, ali nemam toliko profita ko ti.
čakštoviše prestao sam trejdat jer je d2l postao užasno smeće puno odvratnih filipinaca.
prilicno mala svota ali besplatna igra+hrpa sati zabave+kupit par drugih sa novcima od nje=profit
yeah.
tak mi je i samom.
0kn za skoro 3000h ( ) dote2 + profit od itema, ali nemam toliko profita ko ti.
čakštoviše prestao sam trejdat jer je d2l postao užasno smeće puno odvratnih filipinaca.
#paperplatoongoonz
btw sjećam se kad je cs:go bio u beti pa sam dao DC hook za njega ahahahahah best trade ever
#paperplatoongoonz
za one koji ne znaju.
http://steamcommunity.com/market/lis...gonclaw%20Hook
iako nije ni približno toliko vrijedila ta kuka za to vrijeme ali već duže vremena vrijedi toliko, i onaj tko mi je dao cs:go za to je znao sigurno da će toliko vrijediti, smeće.
#paperplatoongoonz
To je za neki korisni kurac ili samo skin unutar igre? Soma kuna jebote...
On topic:
300+ kn za Guild Wars mi je bila prva veća investicija. Uludo utrošen novac. Najviše sam dao za D3+RoS - oko 600kn ak se ne varam, ali tu imam preko 500h igre i polu aktivno ju igram pa to ne smatram lošom investicijom. Oko 250kn sam platio za svaku FIFU od 12-14 (cca 300h po igri) i prošlogodišnji Mortal Kombat.
To je više manje to od velikih investicija. Inače kupujem u pravilu kad igre padnu ispod 100kn, ovisno o naslovu. GTA V i Witcher 3 bi mogle biti iznimke, ali sigurno ću pričekati pokoji tjedan nakon izlaska da sam siguran da sve valja.
Što se filmova tiče, tu me više manje zaboli, ali za serije bih rado platio mjesečnu pretplatu pa da mogu gledati baš sve što me zanima. Kad će to postati dostupno vjerojatno i budem. Ista stvar je za nogomet putem Interneta. Do tada, piratija.
samo skin unutar igre, čista kozmetika
#paperplatoongoonz
Najviše? 4215kn na WoW, ekspanzije i pretplate
Da li se kajem? Ne.
A što se tiče teme, manje-više su Vedran i Maloki rekli i moje mišljenje.
Zadnji primjer bi bio Elite: Dangerous; prije kupnje sam testirao besplatni combat training, vidio da je igra po mom ukusu i to je to.
Jedino se nebih složio oko kupnje nečega ako ti se trenutno ne igra. Primjerice sad je velik popust Square Enix igara i ja sam si piknuo kolekciju svih Deus Ex igara. To mi se sad apsolutno ne igra, ali taj serijal planiram igrati već poneko vrijeme. Sad ovako imam spremno da me čeka i ne trebam se kasnije zezati gledati jel gdje koji nastavak jeftiniji i slične gluposti.
S druge strane kupnja nečega eto tako jer je jeftino na saleu je već druga priča i tu se slažem. Isto tako sam kupio prvi i drugi Postal i Velvet Assassin za 20kn ali to neću apsolutno nikad igrati. Prvi Postal sam upalio na 20 min prije nego sam refleksno izašao. A ovo ostalo dvoje ću upaliti nikad. Rekao nikad više tako. Ja se više osjećam idiot radi kupnje te 3 igre nego radi 300-400 kn jedne igre koju zbilja želim igrati.
Baš planiram kupiti Hitman kolekciju, hehe. Fali mi 20 centi.
Što se piratije tiće, ovisi...
Ako mi se sviđa i ako sam fan onda kupim original. Ako se mislim vratiti nekoj SP igri barem jednom, dvaput ponovo, pržim je na DVD, sve ostalo....sljedi delete.
Ista procedura ide za filmove i serije. Samo što njih ne pržim već ide u Arhivu na kompu...
(A filmove ionako kupujem dok se cijena spusti na stotinjak kuna ili niže, itd...)
Muziku isto ne kupujem day-1 već čekam neku pristojnu cijenu li naručim preko neta. (Imam nekih 30-ak albuma od par izvođača, ostalo se skida, em ih je previše, em izbacuju albume svako malo, a bome kvaliteta zna biti u opadanju iz godine u godinu, tako da se zbilja ne isplati sve i svakoga podržavati kupujući originale...)
Od igara sam uzeo Diablo 3 + ROS, SCII i HoTS, Skyrim i GTAIV odmah prvi dan i nije mi žao...
osim Skyrima jer nisam mogao izdržati, a znao sam da će kad-tad izaći Legendary edition... da bi na kraju uzeo čitavu Antologiju.
Pre-order nikad ne radim osim ako nije Collectors Edition jer imaju limitiran broj primjeraka...
Singleplayer igre piratiziram, multiplayere kupujem ako imaju okej cijenu.
Ne kuzim ljude koji igraju piratski kanter il call of duty recimo :S
Meni to davanje para za digitalne igre uopće nije incentiva da ih igram ak su mi dosadne.
Kolko se sjećam zadnje što sam platio je Torchlight 2, došao do drugog acta i stao, nemam volje neznam. Nisam ni palio Steam mjesecima.
true, meni isto stoje neke igre na steamu koje sam ili probao igrat pa odustao ili ih nisam ni pokrenuo nikad iz neznam kojeg razloga. (nikad mi se nije dalo)
ali jebeni steam summer sale n shit, jebiga.
#paperplatoongoonz
Igra kojoj je u najavi selling point to da nema online DRM je u startu smeće. A osim Torchlighta vs Diablo 3, takav marketing je imao i Cities XL ili kako se već zvao u odnosu na Sim City.
Onak, naša igra je smeće, al možete ju igrat offline. Rofl.
Path of Exile je Diablo killer, još je i besplatan.
To je zato jer je život prekratak za loše igre.
Još su mi jači ovi kao malo ću piratizirat, a malo ne. Sad već ako sam odjebao piratizaciju, onda ću sve kupovat. Ako već mislim da će igra bit smeće neću je kupit ili ću čekati neki brutalni sale i aj bok. A lol na ove izjave "skinut ću samo da vidim kako mi ide na kompu", sve se bojim da ste poslije toga brisali igru pa kupovali pa ponovno skidali itd.
izgubljeni, ti shvacas, da ako si kupio igru, recimo skyrim, da je tebi u potpunosti elgalno imati krekani/haxanu verziju skyrima? ti si vlasnik te igre i ti s njom mos raditi kaj oces. dakle nema nikakvog zajebavanja o ponovnom skidanju...
ja sam kupio wc3 kad je izaso. cd originalni nisam ubacio u pc unazad 7-8 godina, a igru imam stalno instaliranu na pcu (minus zadnjih godinu dana, nemam vremena ni volje). svaki put bi ju samo skinuo sa piratebaya i bio miran.
Da al zar nisu kod piratskih verzije modani fileovi i slično. I izgleda mi da Steam ima drugačiju strukturu fileova nego ti piratski sadržaji. Neznam nebih svejedno volio mješat nešto skinuto s random gusarske stranice legit accountom osim ako nije čisti rip s diska. Ja sam tu šemu napravio s Halo 2 gdje sam skinuo čisti ISO file retali kopije da imam instalirane fileove, kupio key s neta i onda me igra pitala prije pokretanja za key aktivirao i gotovo. Ali to je GFWL, Steam funkcionira drugačije i tu nebih volio takve stvari mješat.
pa kad skines nesto za steam i krekiras, onda ti steam nije potreban da igras tu igru. u singleplayeru. ako oces mp opet trebas imati legit verziju igre koja ce bit povezana sa steamom. to je jedina razlika izmedu te piratske skinute igre i legit steam kopije. 3 filea koje treba replace-ati, sve ostalo je isto.
suddenly ocu igrati nesto u singleplayeru. na vikendici. bez interneta.
gib options
samo dajem primjer. nit furam pc nit furam laptop na vikendicu. nema smisla jednsotavno