Ma neću je prodavat. Ostavit ću je kao podsjetnik na trilogiju.
Igra je bezobrazno dosadna, s užasnim pacingom, hodanjem ili vožnjom po prostranstvima ničega, previše penjanja, s akcijom jedva na kapaljku i jednim do dva pamtljiva akcijska segmenta, od kojih je jedan prikazan u raznim demoima.
Plus užasan, užasan QTE boss fight, gori od svega u Orderu.
Najveće razočaranje 21.-og stoljeća, uz Force Awakens.
Haha, pa ima dosta akcije, iako manje nego u prošlim dijelovima, što mi odgovara. Penjanje mi je super, a s ovim praznim hodovima u vožnji brodom/đipom bi se složio. To su trebali malo dinamičnije napraviti, manje vožnje i lutanja, a više akcije.
Nema dosta akcije.
Dođeš na svakom chapteru do segmenta s pet do deset protivnika koje ubiješ za minutu i onda dalje opet penjanje i hodanje.
Naravno, ponude ti i besmisleni stealth, koji je odgovarao u TLOU, no ne ovdje.
U igru su željeli ubaciti previše TLOU elemenata, ali oni ne spadaju u Uncharted, pa je sve ispalo vrlo mlako.
Hmm... probaj ponovno odigrati na hard mode, to je ipak malo teže napucavanje
Osobno nemam ništa protiv stealtha, podsjeća me na Assassins creed stealth. Onako, arkadni stil stealtha koji mi štima jer inače ne volim stealth igre.
Ukoliko nekom nakon prelaska igre na Crushing nije iskočio trofej:
chapter select-pogledajte koja su poglavlja ostala na "moderate", pređite ih ponovno i nakon toga ponovite epilog.
Valja li išta ova igra (neda mi se čitati kroz temu cijelu)? Igrao sam na trojci čitavu trilogiju i najdraža mi je uvjerljivo dvojka a onda trojka, jedinica je malo zastarjela smatram. Mislim se bi li kupio na četvorci jer odbija me ono što ljudi govore o ozbiljnijem tonu, više cutscena, ne sviđa mi se ako je Naughty Dog otišao previše u tom pravcu. Šta kažu oni koji su je igrali?
Uncharted blesavost i zajebancija su još uvijek tu, samo je priča "osobnija".
Omjer cutscena i gameplayja je praktički isti, samo je sve jebenije jer nema onih očitih prijelaza. Sve je jako fluidno i smisleno. Naughty Dog je odlično savladao taj game directing.
4>3>2>1
Bio bi najbolja igra 2016. da nema Overwatcha i Dark Souls 3
Ma igrat ću je kad tad, moram, nisam ništa igrao na plejki godinu dana bar, od Bloodbornea praktički, znači još više od godinu. Ekskluzive RIP. Možda The Last Guardian bude dobar.
Bloodborne vrh.
Mrvu sam skeptičan oko Gurdiana kaj se više bliži izlazak.
Horizon bi mogao biti vgg, God of War će rulat jer će napokon biti normalna i moderna igra, a ne nešto zapelo u PS2 eri.
Ja se isto brinem da je The Last Guardian toliko u razvojnom paklu da ili će bit legendarna igra ili će bit sranje, a nekako sumnjam da će se ponoviti Shadow of the Colossus razina kvalitete. E da radujem se God of Waru i Spidermanu.