Lol, po kojoj logici tebi nije Stipe kriv kod gola Marqueza npr?
A jebote, pa onaj Argentinski golman je cijelu sezonu bio zamjena Subašiću u Monacu, koji su btw završili drugi ove godine. Trebao je on dobiti priliku.
Lol, po kojoj logici tebi nije Stipe kriv kod gola Marqueza npr?
Stipe je star i spor, refleksi su mu u kur**...Neymarov gol je trebao braniti, a i onaj zadnji brazilski gol je loše reagirao...protiv Meksika je jednom istrčao u prazno no spasio je Ćorluka izbacivši loptu s gol-linije, Marquezov gol mu baš i ne bi prišio, ona kontra je čista greška obrane, zadnji gol isto obrana na spavanju...
i kad je bio u najboljoj formi nije bio nešto posebno dobar, uglavnom je on oduvijek bio tip golmana koji brani ono što baš mora braniti i ništa više od toga...ja recimo više preferiram da možda jednom i primi pacerski gol no da i često brani 'nemoguće' udarce (kolko se sjećam Ladić je znao primit fakat smiješan gol, no opet imao je i spektakularnih obrana kad si već vidio loptu u mreži)...mislim optimalno bi bilo da imamo golmana kakav je bio Cassilas u najboljim godinama no...
oprostite, ne sjećam se konkretnih situacija, ali protiv brazila je stipe imao dobrih obrana. slažem se da je subašić trebao dobiti priliku, ali s druge strane nevjerujem da bi on obranio neymarov prvi gol. a golovi meksika, apsolutno SVI, su bili dobro taktički uigrani, te glavna "krivica" pada na našu obranu, a ne na golmana.
kao što rekoh, tipični hrvatizam.
Iskusni trener bi odmah nakon one utakmice s Brazilom odmah promijenio golmana. To je po meni veći gaf od onoga što nije stavio Rakitića naprijed. Isto tako, greška je bio beskorisni Jelavić na utakmici s Brazilom. Ja bih uvijek stavio Dudua ako ne igra Mandžukić. Spike s godinama i trenutnom formom ne pušim. Skoro u svim repkama su se ključnim igračima pokazali upravo "starci izvan forme". Na SP-u iskustvo ima ogromnu ulogu.
Isto tako, skoro sve repke osim nas imaju nekog luđaka koji stvara frku u napadu kao polušpica ili veznjak koji može radit sranja kroz sredinu, dijeliti zadnje lopte, i/ili probijati i bokove. Kod nas je to samo na momente bio Olić, ali bih volio da u idućem ciklusu kvalifikacija zbilja isprobamo Rakitića ili Modrića u toj ulozi, nemamo ništa izgubit. Dakako treba vidjeti i kako će se Rebić razvijati. Nepostavljanje Vukojevića niti u jednoj tekmi je isto bilo crna točka. Staviš Vukojevića i Modrića ispred obrane da drže sredinu, napred gurneš Rakitića i dobio si napadački nogomet koji bi svi voljeli gledati čak i ako pušili. Od boljih ćeš tak i tak vjerojatno uvijek spušit, pa onda barem daj nešto što će naciju razgalit. To je jedino znao Kranjčar od svih izbornika.
I da, Srni je odavno došlo vrijeme za penziju, taj niti jednu loptu ne može centrirat na prvu. Da ga je Kovač imao muda maknut, klanjao bih mu se do poda, jer čovjek ima usporeno ispaljivanje neurona.
EDIT: Sad sam upravo pročitao da je Vukojević otkazao dalje igranje za repku. Žalosno. Otkazao je i Ćorluka navodno.
Najvjerojatnije je to glavni razlog.
Kako god, uskoro pocinje najbolja utakmica dosad. Adio brazilci, bijaste strasno zanimljivi.
Mislio sam na sve zajedno, navijace i igrace, da mocno djeluju u trenutku himne. Ali moj tiket je jaci od njihovog ponosa i zato veceras ispadaju.
Prop'o tiket.
dosta tužno. brazil mora ić doma.
Ajd bar sam nesto danas pogodio.
I osmina im je previse, nek budu zadovoljni.
Odspavao sam utakmicu brazila i jos uvijek sam frustriran. Pa jebote, kako mozes izdrzati 120 srcanih minuta pa penale odraditi na tako traljav nacin. Ne znam, da sam igrac Cilea mislim da bi se objesio u hotelu tu vecer ili nesto