Go back to 4chan faggot
Also nevalja svugdje bi bio isti.
Dosadno mi pa evo neki kvazigejm. Nacrtajte na što ste ličili/kak ste se oblačili kroz odrastanje. Ekplojtabl:
... Možda bi trebalo promijenit godine da bolje pašu populaciji foruma, do comment.
Make a contract with me! /人◕‿‿◕ 人\
Go back to 4chan faggot
Also nevalja svugdje bi bio isti.
May our only occupation be not having a job, and may the only cocktails that we make be molotov!Izvorno postao Neven <R>
Bar ikad idem na 4chan.
Ne treba, taman je. Većina ionako spada u prve dvije skupine.Izvorno postao PR3DAT0R
Ali ja sam završio osnovnu
May our only occupation be not having a job, and may the only cocktails that we make be molotov!Izvorno postao Neven <R>
2/10, možeš i bolje.Izvorno postao W3DR4N
Nice.
Meni current age još nije 16.
"Snow falls. Why worry where it goes. M'aiq thinks the snowflakes are pretty."
Al ste entuzijastični.
De onak, nismo sto godina imali neku igru sa crtanjem. Prije bi za one spike tipa pređi preko rupe i slično bila navala postova...
Koja degradacija.
Kape nema rofl
hansi
"Snow falls. Why worry where it goes. M'aiq thinks the snowflakes are pretty."
Ne, pretty sure sam da je još na age 13.
Nije, al nije ni daleko :3
hehe pimpek mu je zrasel
Crno najbolje....
Evo najnovije:
wgw najjači
Izvorno postao PR3DAT0R
Jesi ti to uzeo SS u paintu?
|| Intel® Core™ i5-4570 @ 3.2 GHz || nVIDIA GeForce GTX260 || ASUS H87m Plus MBO || 2x4GB Corsair Vengeance @ 1600 MHz || OCZ ZT 750 Fully Modular PSU ||
[center:gz2o94qw]"Čovjek bez brkova je kao žena sa njima."[/center:gz2o94qw]
Uopće se ne sjećam šta sam nosio kad sam imao 10 godina pa sam pogledao random sliku i vidio neku crvenu majicu lol.
Ali da, skoro pa kompletna garderoba mi je crna ili tamnosiva.
I gotovo da više ne nosim traperice, samo trenerke. So comfy.
[center:gz2o94qw]"Čovjek bez brkova je kao žena sa njima."[/center:gz2o94qw]